konto usunięte
2012-08-05, 8:11
@up
Masz rację, to dźwięki dla podgatunku zwierząt.
konto usunięte
2012-08-05, 10:49
@Józef Ka.
Chciales byc fajny ale nie wyszlo.
Nowa wiadomość od Snoop Dogga obiegła świat i wywołała dość sporo zamieszania. Doggy Dogg kończy karierę rapera na rzecz reggae. Nie ma już Snoop Dogga, jest Snoop Lion - nowy Bob Marley!
- "Niedawno byłem na Jamajce" – opowiada Snoop. – "Wybrałem się do świątyni, a tam kapłan zapytał, jak mam na imię. "Snoop Dogg", odparłem. On spojrzał mi głęboko w oczy i powiedział: "Już nie. Jesteś światłem, jesteś lwem". Zawsze czułem, że jestem nowym wcieleniem Boba Marleya. Zawsze czułem, że w głębi duszy jestem członkiem ruchu Rastafari, ale moje trzecie oko pozostawało zamknięte. Teraz nareszcie jest szeroko otwarte."
konto usunięte
2012-08-05, 11:05
Z serii "swojego nie znacie, a cudze chwalicie". Wrzucam piosenkę Łony (Adam Zieliński, ur. w 1982 w Szczecinie – polski raper i producent muzyczny ). Podkład zrobiony nie na kompie, tylko na "żywym" sprzęcie i od razu brzmi zajebiście:]
konto usunięte
2012-08-05, 11:27
Czesiek181 napisał/a:
Metal,rock to jest dopiero gangrena nic tylko krzyczenie kij z taka muzyka.
Ja na znak tolerancji muzycznej, pozwoliłem sobie nagrodzić piwem ten wspaniały komentarz, a tak naprawdę to chciałem cytować
A nie możecie się nie wypowiadać na temat gatunków, których nie lubicie? Bo 99% ma zerowe pojęcie o czymś czego nie lubi i tylko hejtuje.
konto usunięte
2012-08-05, 12:44
W Polsce coś takiego tworzy Donatan. Projekt nazywa się Równonoc i jest to połączenie rapu z muzyką słowiańską. Bardzo fajnie to wychodzi, ale to tylko subiektywna opinia.
daj dla murzyna fortepian a i tak będzie mi"x"ował
I to nie znaczy ze każdy ma hejtować ja jak wrzucacie tu swoje metale nie hejtuje, pójdźcie moim śladem a sadistic będzie lepszy