Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:56
Policeman 2015-11-28, 2:34
Saa Vaa napisał/a:

A cóż innego można rzec patrząc na takich debili?

Gówno mnie obchodzi twój brak wyobraźni, kiedyś śmieciu powiesz to słowo w towarzystwie takiej osoby jak ja. Mam nadzieję, że nie boisz się dentystów.
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-28, 3:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Irenvelle 2015-11-28, 4:41
Dobra dobra, Polak sie ujebie, cos roz🤬bie, jeszcze za to zaplaci, ale nie obcina nikomu np glowy na srodku ulicy w bialy dzien. Jakim trzeba byc z🤬bem, zeby dac sobie narzucic nazywanie wlasnych rodakow polaczkami. A co? Jestes lepszy?Polak 2.0?
Zgłoś
gadman 2015-11-28, 9:07
takie scierwa powinno sie deportowac z miejsca ... z wilczym biletem .... sam mieszkam za granica i czasem sie wstyd przyznac ze z polski
Zgłoś
czerczil 2015-11-28, 9:26
polski kwiat ynteligencji
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-28, 11:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-28, 12:20 1
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-28, 12:36 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-28, 13:38
Zgłoś
longinus 2015-11-28, 14:23
Zgłoś
DziQ1916 2015-11-28, 15:32 1
Specjalnie się zalogowałem by napisać ten komentarz bo jak czytam wpisy:
- Kremil
- Saa Vaa
- obur69
- ciamciara
- deliriumpermanent
- Czerstwy
- PANxxxBDSM
- Irenvelle
- gadman
- czerczil

To mnie ogarnia rozpacz nigdy nie imprezowaliście, nie śpiewaliście nie szaleliście ? a nie... zaraz... no tak... wasz świat to komputer i internet więc jedyne melanże i szaleństwo to piwo i komputer.
Zgłoś
robur69 2015-11-28, 16:04 3
Zgłoś
krulsmokuf 2015-11-28, 21:14
Przez takich właśnie z🤬bów staram się, aby gdzieś zagranicą nie poznano, że jestem z Polski...
Zgłoś
przebojowyarmando 2015-11-29, 3:11
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-29, 3:19
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem