📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:56

Saa Vaa napisał/a:
A cóż innego można rzec patrząc na takich debili?
Gówno mnie obchodzi twój brak wyobraźni, kiedyś śmieciu powiesz to słowo w towarzystwie takiej osoby jak ja. Mam nadzieję, że nie boisz się dentystów.

Dobra dobra, Polak sie ujebie, cos roz🤬bie, jeszcze za to zaplaci, ale nie obcina nikomu np glowy na srodku ulicy w bialy dzien. Jakim trzeba byc z🤬bem, zeby dac sobie narzucic nazywanie wlasnych rodakow polaczkami. A co? Jestes lepszy?Polak 2.0?
takie scierwa powinno sie deportowac z miejsca ... z wilczym biletem .... sam mieszkam za granica i czasem sie wstyd przyznac ze z polski

Specjalnie się zalogowałem by napisać ten komentarz bo jak czytam wpisy:
- Kremil
- Saa Vaa
- obur69
- ciamciara
- deliriumpermanent
- Czerstwy
- PANxxxBDSM
- Irenvelle
- gadman
- czerczil
To mnie ogarnia rozpacz nigdy nie imprezowaliście, nie śpiewaliście nie szaleliście ? a nie... zaraz... no tak... wasz świat to komputer i internet więc jedyne melanże i szaleństwo to piwo i komputer.
- Kremil
- Saa Vaa
- obur69
- ciamciara
- deliriumpermanent
- Czerstwy
- PANxxxBDSM
- Irenvelle
- gadman
- czerczil
To mnie ogarnia rozpacz nigdy nie imprezowaliście, nie śpiewaliście nie szaleliście ? a nie... zaraz... no tak... wasz świat to komputer i internet więc jedyne melanże i szaleństwo to piwo i komputer.
Przez takich właśnie z🤬bów staram się, aby gdzieś zagranicą nie poznano, że jestem z Polski...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie