Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-24, 21:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rusofil 2013-02-24, 21:27 1
Bronisław_Komorowski napisał/a:

No to wyjeżdżajcie do innych krajów jak się tutaj nie podoba, tylko się nie zdziwcie jak w tych innych krajach spotkacie podobne albo jeszcze grosze sytuacje.

"polaczek" źle mi się kojarzy, mam wrażenie że używają go tylko idioci którzy wstydzą się własnego kraju przed innymi krajami, albo twierdzą że Polska jest "opóźniona" bo nie akceptuje związków partnerskich

Bo jest się czego wstydzić. Polska jest zacofana i tylko ślepy idiota tamu zaprzeczy.
Zgłoś
olek 2013-02-24, 21:37
można dać anty-piwo za temat?
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 21:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-24, 23:17
Bronisław, śmiejesz się z tego wąsatego prezydenta, ale on pomimo wielu wad chciał dobrze i w 11 Listopada złożył kwiaty pod pomnikiem Dmowskiego. Nie muszę go lubić jako prezydenta, ale mi się ten (sztuczny czy nie; PR nie PR) gest spodobał. Nawet mi zaimponował, bo był odważny. Demokratycznie wybrany Prezydent Rzeczpospolitej składa kwiaty pod pomnikiem Józefa Piłsudskiego i Romana Dmowskiego. Nie muszę się zgadzać z poglądami tego drugiego, ale gest prezydenta był jednoczący. Oczywiście "phrawica" opluła Komorowskiego, bo oni zawsze mają swoje oryginalne zdanie na temat wszytkiego i gotową teorię spiskową.
Zgłoś
ocwpzw 2013-02-25, 4:13
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 8:19
Koniec Świata napisał/a:

Bronisław, śmiejesz się z tego wąsatego prezydenta, ale on pomimo wielu wad chciał dobrze i w 11 Listopada złożył kwiaty pod pomnikiem Dmowskiego. Nie muszę go lubić jako prezydenta, ale mi się ten (sztuczny czy nie; PR nie PR) gest spodobał. Nawet mi zaimponował, bo był odważny. Demokratycznie wybrany Prezydent Rzeczpospolitej składa kwiaty pod pomnikiem Józefa Piłsudskiego i Romana Dmowskiego. Nie muszę się zgadzać z poglądami tego drugiego, ale gest prezydenta był jednoczący. Oczywiście "phrawica" opluła Komorowskiego, bo oni zawsze mają swoje oryginalne zdanie na temat wszytkiego i gotową teorię spiskową.

Ja z reguły jestem nieemocjonalnie nastawiony do tego co robią politycy, bo zazwyczaj robią to na pokaz. W przypadku Komorowskiego wydaje mi się że to ktoś mu ciągle mówi co ma robić jako prezydent i wszystkim się zajmuje (pisaniem wypowiedzi itp).
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 12:37
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 12:42
Nigdy nie zrozumię kompleksu Polaka. Cały czas żyjemy w przekonaniu że Polak < gorszy. Niektórzy nie rozumieją że patriotyzm nie jest budowany na nienawiści, tylko na miłości do do rodziny, bliskich czy znajomych. Chcemy aby Polska była lepszym miejscem dla nas wszystkich, aby nam którzy tutaj żyją było lepiej. Czy to tak źle? Czy lepiej wiecznie słuchać jak to w Polsce nic się nie da i na zachodzie lepiej.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-25, 16:30
kaca ma, słuchawek mu się nie chce podłączać, a siedzi na tym sadisticu i co godzinę coraz głupsze posty tworzy- typowy polaczek
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem