👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam oryginalny filmik w całości, bo było to u kolegi na firmie i wrzucił po znajomych z monitoringu.
Wysłał na stronę holenderską z wypadkami z ciężarówkami.
Mogę wrzucić cały filmik, jednak postaram się wytłumaczyć.
Chłodnia przyjechała pomiędzy kiedy wózkowego nie było.
Rutyna robi robotę.
Wysłał na stronę holenderską z wypadkami z ciężarówkami.
Mogę wrzucić cały filmik, jednak postaram się wytłumaczyć.
Chłodnia przyjechała pomiędzy kiedy wózkowego nie było.
Rutyna robi robotę.
Tak jak napisał kolega wyżej, ten film nie zaczyna się w odpowiednim momencie, brakuje początku.
Tam stała ciężarówka z tą otwartą góra. Po chwili podjechała kolejna, bardzo podobna, ta co stoi na filmiku na którą zostały wysypane te ziemniaki
Wózkowy nie ogarnął, bo wyglądają bardzo podobnie.
Tam stała ciężarówka z tą otwartą góra. Po chwili podjechała kolejna, bardzo podobna, ta co stoi na filmiku na którą zostały wysypane te ziemniaki

Wózkowy nie ogarnął, bo wyglądają bardzo podobnie.
Coś mi się wydaje że nic w tym nadzwyczajnego. Bo z perspektywy wózkowego wszystko się zgadzało.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie