📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nejm napisał/a:
To powiedz mi, dlaczego nie ma kogo do polskiej kadry włożyć. Szczęsny na bramce, Piszczek w obronie, Błaszczykowski w pomocy i Lewy w ataku. Tak wyglada polska reprezentacja na dzien dzisiejszy.![]()
Nie powiem

Nejm napisał/a:
To powiedz mi, dlaczego nie ma kogo do polskiej kadry włożyć. Szczęsny na bramce, Piszczek w obronie, Błaszczykowski w pomocy i Lewy w ataku. Tak wyglada polska reprezentacja na dzien dzisiejszy.![]()
Freestyle Football, a piłka nożna to zupełnie dwie różne dyscypliny sportu. Jedyne co je łączy to może taka sama piłka, ale i to nie do końca. Gdybyśmy mieli takich piłkarzy jak graczy freestyle football to w prawie każdych mistrzostwach mieli byśmy pierwsze miejsce ;]
Niestety takich piłkarzy nie mamy, ponieważ Polska jest krajem mało rozwiniętym jeżeli chodzi o szkółki piłkarskie dla dzieci i młodzieży. Nie ma kto nauczyć ich grać na wysokim poziomie. Dlatego jedyną szansą są treningi za granicą i potem mamy w kadrze jakichś francuzów itp. którzy grają w polskiej kadrze bo mieli pradziadków polaków. A grają tylko dlatego, że nigdzie indziej ich nie chcieli
to chyba jednak nie Polska. może Polacy, trudno powiedzieć. napisy w tle w języku obcym.
prowler napisał/a:
to chyba jednak nie Polska. może Polacy, trudno powiedzieć. napisy w tle w języku obcym.
Polacy na turnieju Super Ball w Pradze

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie