Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Polak w Anglii
6................k • 2012-11-09, 18:13
Anglia. Pyta się Polak swojego kolegę Polaka o dobrego stomatologa. Tamten mu odpowiada:
- Znam świetnego, ale on jest Anglikiem.
- Spoko, spoko, poradzę sobie.
Przychodzi wiec na wizytę, siada na fotelu i pokazując lekarzowi szczękę mówi:
- Tu!
Dentysta wyrwał mu dwa zęby. Na drugi dzień znów spotykają się obaj faceci i pierwszy mówi:
- Kurcze, jakiś głupi ten dentysta. Ja mu pokazuje bolący ząb, mówię mu "tu", o on wyrywa mi dwa...
- Ale ty głupi jesteś. Two po angielsku znaczy dwa...
- Aaa, było tak od razu, następnym razem coś wymyślę.
Przychodzi wiec na wizytę, siada na fotelu, wskazuje ząb i mówi:
- Ten!

Zobaczmy ile osób potrafi się z tego śmiać
Zgłoś
Feragas 2012-11-09, 21:57
internet ci się odciął?
Zgłoś
FrasQs 2012-11-09, 21:59
Hahahahahaha...nie rozumiem.
Zgłoś
6................k 2012-11-09, 22:01
bingo100 ten dopisek pod kawałem nie miał na celu sprawdzenia ile osób zna dwa słowa po angielsku. Chodziło mi o to że często Polacy nie potrafią się śmiać z siebie.
Z polskiego miałem 3
Zgłoś
S................a 2012-11-09, 22:41
PeteG dal piwo za pierwszy i drugi kometarz, a one sie przeciez wykluczaja. Debil.
Zgłoś
t................r 2012-11-09, 23:18
Strasburgerem zalatuje...
Zgłoś
S................g 2012-11-10, 0:03
Zgłoś
toiman 2012-11-10, 8:22
dałem piwo, żeby nie było że się nie śmiałem
Zgłoś
xXxHqFuckYouxXx 2012-11-10, 11:21
znam coś podobnego, tylko dla równowagi w przyrodzie o dojczlandzie :

Idzie Niemiec późną pora w Londynie:
Nagle wyskakuje pięciu koksów zza rogu i zaczynają go butować. Niemiec, jak to Niemiec upada zwija się z bólu zaczyna krzyczeć:
"Nein, nein, nein!" krzyczy w niebogłosy. To przybiegło jeszcze czterech
Zgłoś
W................m 2012-11-10, 16:56
Który to ja już raz piszę pod jakimś kawałem to samo...
Ogarnijcie się ludzie. Dlaczego k🤬a zawsze jak jakiś debil przeczyta kawał, który już zna albo gdzieś usłyszał to musi p🤬lnąć "stare" i oczywiście do tego jakiś dopisek typu "Starzy mi to opowiadali jak miałem 5 lat" lub inne gówniane zmyślone bądź też nie historyjki po to aby być śmiesznym. Nie widzę innego uzasadnienia i nie wmawiajcie mi, że jest inaczej, bo jakie niby może być inne uzasadnienie? No k🤬a jakie?! Większość z was uważa się za inteligentnych, a nie potraficie takiej prostej rzeczy zrozumieć, że jeżeli słyszeliście jakiś kawał to idziecie dalej, bo na 100 % zawsze znajdzie się ktoś, kto tego kawału nigdy nie słyszał i chciałby też się z niego pośmiać. No, ale przecież jak 10 osób z sadola już go słyszała to ma odejść w niepamięć, bo inni nie mogą go przeczytać.

Jestem ciekaw, który cwaniak z tych co zawsze mówią "widziałem to już.. stare" itp. odważy się wytłumaczyć ze swojego debilnego zachowania. Zapraszam do konwersacji.

P.S. Teksty o których mowa już dawno przestały być śmieszne, bo jest ich od zaj🤬ia w komentarzach.
Zgłoś