👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
^ dystans to możesz mieć, kiedy śmiejesz się z własnych wad, błędów, nie obrażasz się słysząc krytykę na swój temat.
To że jakiś gamoń nie zna barw Polski a reszta gamoni go popiera, nazywamy głupotą.
To że jakiś gamoń nie zna barw Polski a reszta gamoni go popiera, nazywamy głupotą.

"Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą" to jest prawda i trzeba uważać, bo w czasach obecnego poziomu inteligencji młodych ludzi może się okazać, że wielu nauczy się właśnie takiej kolejności kolorów. Przecież nie jest napisane za każdym razem, że flaka Polski, rzeczywiście tak wygląda.. Kto popiera flagę Monako jako Polski jest zwyczajnym idiotą i kretynem. Pozdrawiam
Sadol bawi, sadol uczy...
Tez nie wiedzialem ze Polandball ma przekrecone kolory
Tez nie wiedzialem ze Polandball ma przekrecone kolory

Barwy odwrócili specjalnie, po to właśnie aby takie noobki jak wy spinały dupki. Srajcie na to, nie dajcie się trollować!!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie