Teraz napisz skąd się bierze ser spod napleta.
Akurat w tej kwestii są tutaj lepsi fachowcy, znają z autopsji, nie z literatury

[ Dodano: 2025-08-30, 21:37 ]
@Promyczek: a ty jesteś prymityw
Akurat w tej kwestii są tutaj lepsi fachowcy, znają z autopsji, nie z literatury
No, a grzybicę pochwy znałaś z autopsji, czy z literatury?

@: a można po polskiemu? Ja wiem, Polski język "trudny język" ale twojego bełkotu nikt nie rozumie
@: a ty jesteś prymityw
Czepiasz się pajacu do literówki zrobionej przez autokorektę? Musi ci się zajebiście nudzić.
No dobra, ostrzegę Was
Charakterystyczny rybi zapach sfer intymnych najczęściej jest wynikiem waginozy bakteryjnej (pH pochwy wzrasta powyżej 4,5), która rozwija się wskutek zachwiania równowagi pomiędzy dobroczynnymi pałeczkami kwasu mlekowego, a bakteriami chorobotwórczymi – głównie Gardnerella vaginalis. Zdarza się, że choroba przebiega bezobjawowo, lecz mimo wszystko warto poznać towarzyszące waginozie symptomy. Poza nieprzyjemnym zapachem z pochwy może wystąpić:
* szarawa lub biała wydzielina z pochwy,
* świąd,
* zmęczenie,
* podwyższona temperatura ciała,
* pieczenie w okolicach intymnych,
* problemy z oddawaniem moczu,
* złe samopoczucie.
Weź mnie nie strasz moj ex z połowy wakacji miała takie objawy 100% ale powiedziałem jej bye
@: a można po polskiemu? Ja wiem, Polski język "trudny język" ale twojego bełkotu nikt nie rozumie
@: a ty jesteś prymityw
To co tu robisz elitko
No, a grzybicę pochwy znałaś z autopsji, czy z literatury?
Narząd nieużywany nie zakazi sie, czyż nie?

No dobra, ostrzegę Was
Charakterystyczny rybi zapach sfer intymnych najczęściej jest wynikiem waginozy bakteryjnej (pH pochwy wzrasta powyżej 4,5), która rozwija się wskutek zachwiania równowagi pomiędzy dobroczynnymi pałeczkami kwasu mlekowego, a bakteriami chorobotwórczymi – głównie Gardnerella vaginalis. Zdarza się, że choroba przebiega bezobjawowo, lecz mimo wszystko warto poznać towarzyszące waginozie symptomy. Poza nieprzyjemnym zapachem z pochwy może wystąpić:
* szarawa lub biała wydzielina z pochwy,
* świąd,
* zmęczenie,
* podwyższona temperatura ciała,
* pieczenie w okolicach intymnych,
* problemy z oddawaniem moczu,
* złe samopoczucie.
Czy do leczenia tej przypadłości konieczne są jakieś specjalne leki, czy może wystarczy podwyższyć stosowane standardy higieny?
Czy do leczenia tej przypadłości konieczne są jakieś specjalne leki, czy może wystarczy podwyższyć stosowane standardy higieny?
Tu akurat antybiotyk dowcipnie, ale higiena też wskazana

Tu akurat antybiotyk dowcipnie, ale higiena też wskazana
Szkoda, że nie wędka, żeby śledzia odłowić!
Używaj, ciesz się życiem! Jest go tak mało…
A co Ty ,albo twoje koleżanki myślą na temat zapachu męskiego kabana , i szerzej - puli genetycznej którą dysponujemy ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie