👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sensymiliana napisał/a:
a dla Ciebie protestanci i baptyści to coś zupełnie innego.
Jeśli jedni są odłamem drugich, to jest między nimi kontrast.
Po to w Kościele są schizmy, żeby wyznawcy innych poglądów
mogli się odłączyć od tego, co dla nich niewygodne.
Udowodnij, że nie mam racji.
(PS. Nie, to nie jest dyskusja. Jak na razie nie zauważyłem, żebym miał inne zdanie w tym temacie niż Ty)
chrześcijanie-protestanci-baptyści
kompania-pluton-drużyna
liczby rzeczywiste-liczby naturalne-liczby nieparzyste
co do ostatniego nie jestem pewna, bo jestem słaba z matmy
kompania-pluton-drużyna
liczby rzeczywiste-liczby naturalne-liczby nieparzyste
co do ostatniego nie jestem pewna, bo jestem słaba z matmy

BTW, 0:41 - po "nr" nie stawia się kropki, a o banałach gadacie
w hiszpanii nasmiewanie sie z roznych religii nie jest niczym nadzwyczajnym jak w Polsce, wiekszosc ludzi jest niewierzaca wiec nie ma sie co dziwic. a to co na filmiku to coroczna impreza ktora jest w kazdym miescie prawie.

"zapalony chrześcijanin"? Ale mam świetne pomysły na niedzielę

Wiesz co Sensy? Mam ogromne wrażenie, że na siłę próbujesz się ze mną kłócić, mimo, że wcale nie mamy odmiennego zdania.
Proponuję dać sobie po razie w mordę, albo napisać sobie wzajemnie żale na PW.
O ile ja takowych do Ciebie nie posiadam, to wrażenie, że Ty masz je do mnie pozostaje naprawdę wielkie.
Proponuję dać sobie po razie w mordę, albo napisać sobie wzajemnie żale na PW.
O ile ja takowych do Ciebie nie posiadam, to wrażenie, że Ty masz je do mnie pozostaje naprawdę wielkie.

Szkoda,że więcej się nie dało wcisnąć napisów "ostrzegających", pozdrowień i dedykacji przed tym filmikiem, myślałem,że we filmiku będą się działy sceny dantejskie a tu wielkie halo o nic.

sensymiliana napisał/a:
mam okres
![]()
To jest powód do radości, nie do smutku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie