📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:42
Czemu ludzie wierzący w abstrakcyjne byty (np. UFO, kryptozoologię a w tym wypadku - lewicowe postulaty) przedstawiają dowody video na poparcie swoich twierdzeń nagrywane za każdym razem łotewskim ziemniakiem o rozdzielczości 4 piksele?
A co za różnica czy kobietę czy mężczyznę?
W tej sytuacji równouprawnienie im nie pasuje??
W tej sytuacji równouprawnienie im nie pasuje??
Jesteś slepy czy umysłowo nienormalny - ona już kleczy jak Policja do niej podeszła - żaden z Policjantow nie machal reka czy nie używał pałki... Zmień dilera jak bedziesz coś ponownie tu wstawiać!
AyCaramba napisał/a:
Policjant jest funkcjonariuszem publicznym, nie urzędnikiem. A reszta się zgadza
Racja, pomyliły mi się urzędy z funkcjami.
edek_kotek napisał/a:
Pislamskie sługusy bez honoru, łeb zakuty pała w ręku i bohater tłucze bezbronną kobietę . ChWDP
Za dramo nie tłucze.
Popieram policje, która nie stoi i się patrzy, jak głupie c🤬y ją obrażają.
Wyszła z kuchni i mąż z kolegami tłumaczy jej że powinna jednak wrócić
Wy widzieliście ludzi pobitych przez policję, temu szonowi nawet krew z nosa nie poleciała.
Polecam z Holandii filmiki pooglądać jak działa policja na demonstracjach. Pały się sypią jak na kiboli po meczu.
Pewnie pyskowała, nasluchala się haseł w TV i chciała powtórzyć to czego się naoglądała.
Gang Bang ja t widzę, wszyscy fajnie się bawią więc o chu… ci tu chodzi.
Żeby przypadkiem nie było czegoś takiego, jak na manifach kodomitów.
sadol.pl/brutalnosc-policji-vt488353.htm5368397
Obejrzałem trzy razy...ja tam serio nie widzę, żeby ktoś jej zrobił krzywdę.. Obstawiam, że coś wykrzykiwała w stronę bagiet, oni się zawrócili, a jej ze strachu poleciało po nogach. Ot i mecyje...
Edit: Jak mozna wrzucić do komentarza film z YT, który ktoś użył w innym temacie?
sadol.pl/brutalnosc-policji-vt488353.htm5368397
Obejrzałem trzy razy...ja tam serio nie widzę, żeby ktoś jej zrobił krzywdę.. Obstawiam, że coś wykrzykiwała w stronę bagiet, oni się zawrócili, a jej ze strachu poleciało po nogach. Ot i mecyje...
Edit: Jak mozna wrzucić do komentarza film z YT, który ktoś użył w innym temacie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie