Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:42
svenson 2020-10-28, 12:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pytolsky 2020-10-28, 12:54 2
Czemu ludzie wierzący w abstrakcyjne byty (np. UFO, kryptozoologię a w tym wypadku - lewicowe postulaty) przedstawiają dowody video na poparcie swoich twierdzeń nagrywane za każdym razem łotewskim ziemniakiem o rozdzielczości 4 piksele?
Zgłoś
Tudeski 2020-10-28, 13:06
A co za różnica czy kobietę czy mężczyznę?

W tej sytuacji równouprawnienie im nie pasuje??
Zgłoś
Ciekawy_Zycia 2020-10-28, 13:07 1
Jesteś slepy czy umysłowo nienormalny - ona już kleczy jak Policja do niej podeszła - żaden z Policjantow nie machal reka czy nie używał pałki... Zmień dilera jak bedziesz coś ponownie tu wstawiać!
Zgłoś
Juzwa 2020-10-28, 13:10
AyCaramba napisał/a:

Policjant jest funkcjonariuszem publicznym, nie urzędnikiem. A reszta się zgadza

Racja, pomyliły mi się urzędy z funkcjami.
Zgłoś
konto usunięte 2020-10-28, 13:12 1
edek_kotek napisał/a:

Pislamskie sługusy bez honoru, łeb zakuty pała w ręku i bohater tłucze bezbronną kobietę . ChWDP

Za dramo nie tłucze.
Popieram policje, która nie stoi i się patrzy, jak głupie c🤬y ją obrażają.
Zgłoś
Areczek71 2020-10-28, 13:18
Wyszła z kuchni i mąż z kolegami tłumaczy jej że powinna jednak wrócić
Zgłoś
hfbnmiuytp 2020-10-28, 13:19 1
Wy widzieliście ludzi pobitych przez policję, temu szonowi nawet krew z nosa nie poleciała.
Zgłoś
Clistwood 2020-10-28, 13:22 1
Polecam z Holandii filmiki pooglądać jak działa policja na demonstracjach. Pały się sypią jak na kiboli po meczu.
Zgłoś
2ic 2020-10-28, 13:23 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kepeszek 2020-10-28, 13:33
Zgłoś
Kaczor_Donald 2020-10-28, 14:04
Za darmo nie dostała
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2020-10-28, 14:37 1
Pewnie pyskowała, nasluchala się haseł w TV i chciała powtórzyć to czego się naoglądała.
Zgłoś
Zord 2020-10-28, 14:45
Gang Bang ja t widzę, wszyscy fajnie się bawią więc o chu… ci tu chodzi.
Zgłoś
avic 2020-10-28, 15:22
Żeby przypadkiem nie było czegoś takiego, jak na manifach kodomitów.

sadol.pl/brutalnosc-policji-vt488353.htm5368397

Obejrzałem trzy razy...ja tam serio nie widzę, żeby ktoś jej zrobił krzywdę.. Obstawiam, że coś wykrzykiwała w stronę bagiet, oni się zawrócili, a jej ze strachu poleciało po nogach. Ot i mecyje...

Edit: Jak mozna wrzucić do komentarza film z YT, który ktoś użył w innym temacie?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem