jebac ten hitlerowski kraj, pomników hitlera niech postawią trochę albo świątyń adolfa niech zrobią parę i modlą się do niego
Bul_od_bytu napisał/a:
Lewacka wolność słowa polega na tym, że wolno używać słów, które są dozwolone. Komuna wraca w takim tempie, że jeszcze załapiemy się na obozy jak w Korei Północnej
Co za pech. Człowiek urodził się w komunie i w niej umrze
Z jednej strony Kalergi/Spinelli a z drugiej muzułmańska hidżra.
Orwell to przewidywał już w 1984. Spóźnili się o 40 lat.
Lenin i Stalin też zaczynali od wolności słowa. Potem mordy , głód ponad 100mln ofiar samego komunizmu na świecie. Polecam Archipelag Gułag , zobaczycie ile tam analogii do dzisiejszego świata zachodniego.
Jakby do mnie przyjechała taka policjantka za taką głupotę to bym jej powiedział zrób mi loda i wyp🤬alaj xddd
Jim_Carrey napisał/a:
Jakby do mnie przyjechała taka policjantka za taką głupotę to bym jej powiedział zrób mi loda i wyp🤬alaj xddd
i trafilbys do wiezienia zamiast na noc to na parę lat.
Jak świat długi i szeroki to wszędzie w policji te same przygłupy i pachołki partii. Lepiej mieć córkę k🤬ę niż syna policjanta
A kto ocenia, że dana wypowiedź to hatespeech? specjalny zespół policjantów. jakiś ziomek przed kompem ze słuzby, która potrafi klękać na ulicy przed murzynami subiektywnie będzie decydował co miałem na mysli w intenrecie. UK to failed state. Niech płoną.
Siriuz napisał/a:
Ja podejrzewam, że wszystkie państwa Europy mają się skończyć, żeby komunistyczna federacja EU mogła wjechać i przejąć schede.
W Kanadzie się zaczęło, tam chyba jako pierwsi wprowadzili takie prawo.
Zgadzam się:
en.wikipedia.org/wiki/Kalergi_Plan
k................8
2024-08-13, 12:58
Nie wolno udostępniać filmów zawierających przemoc, lub nieprzychylne komentarze. Ja p🤬lę, kiedy zajmą się tymi co są powodem powstawania takich filmów? Kiedy cofną się mentalnie o 500 lat i zrozumieją, że ciapaty to nie człowiek a zwierzę z czarną skórą to małpa?
Do mnie będą musieli wysłać trochę więcej psów, bo nie prędko skończy mi się amunicja w szafie
Dlatego pop🤬liłem różne media społecznościowe maile itp mam protonmail i Element do pisania ze znajomymi a jak już pisać obraźliwe rzeczy to trza sie zabezpieczać, puki co na razie nam taka sytuacja chyba nie grozi a tu na sadolu czuje się bezpiecznie gdyż 99% użytkowników tutaj jest pop🤬lona

Więc gdyby było tak tu u nas w Polsce to zgaduje że ta strona miała by przej🤬e hehe
[ Dodano: 2024-08-13, 13:04 ]
A tak serio, grubo w c🤬j gdzieś czytałem że w kanadzie protestującym blokowali konta bankowe.
@Halman: Świetna książka. Czytałem ze 3 razy.
A materiał meksyk że brak słów.
Nome
2024-08-13, 13:53
a ja uważam, że mu się należy za produkowanie się na facebooku... powinien posiedzieć parę lat, to by więcej gówna nie używał, p🤬licie o inwigilacji, a sami wszystkie informacje o sobie podajecie dobrowolnie i jeszcze się cieszycie, że ktoś to czyta...
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
winters506 napisał/a:
Cóż, zatem to Emirat Brytyjski urzeczywistnia orwellowski świat wprost z dzieła "1984". Kiedy pojawi się policja religijna, jak myślicie?
Już jest, tylko jeszcze w tunelach podziemnych.
HWDPolice London-kalifat, fuckermather stupid whore.
killua napisał/a:
i trafilbys do wiezienia zamiast na noc to na parę lat.
Na parę lat? Hahahaha ciagnij tam koledze z drogówki policyjny piesku xd