Filmik znaleziony w sieci. Funkcjonariuszom musiało się naprawdę śpieszyć. Miasto: prawdopodobnie Wrocław
A tutaj numery boczne radiowozu:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ból dupy, że oni mogą a on nie hahah.
konto usunięte
2013-06-10, 14:53
Pomyślałem sobie, co robi polski radiowóz w Rosji
konto usunięte
2013-06-10, 14:55
Komendant w miski psich pulpecików na komendzie sypnął to się ścierwa spieszą.
Nie rozumiem oburzenia, przecież do policja, oni mogą...
Mam nadzieję, że jak będą jechać do interwencji u ciebie to będą przestrzegać przepisów bardzo rygorystycznie i nawet na wczesnym pomarańczowym nie przejadą
konto usunięte
2013-06-10, 15:19
na policje z nimi!
konto usunięte
2013-06-10, 15:21
Szkoda czasu na wasze komenty. placzecie ze im nie wolno a tak robia a sami robicie to samo, nawet i gorzej. Wielcy znawcy sprzed monitora, gimbaza itp. Bo w profilu wklei sobie ze ma powyzej 18 to czuje sie dorosly. Tak samo wielki placz o fotoradary. Po co? NA CO? Jezdzic przepisowo to zdjec dostawac nie bedziecie.
konto usunięte
2013-06-10, 15:32
konto usunięte
2013-06-10, 15:43
Uważaj teraz Dariusz bo ktoś wpadnie popełnić Ci samobójstwo
Też jestem z Wrocławia, jechałem przedwczoraj tą samą trasą, policja przejechała na czerwonym rozpędzoną dużą suką , bo nie chciało im się na żółtym zatrzymywac... maderfakers...
konto usunięte
2013-06-10, 15:56
Nieprzestrzeganie przepisów przez policje kończy się tak
Cytat:
Policjant wymusił pierwszeństwo.
Mandatem został ukarany policjant, który w sobotę około godziny 17 doprowadził do zderzenia z innym pojazdem
konto usunięte
2013-06-10, 16:19
konto usunięte
2013-06-10, 17:35