@AnyCaramba - może i mój umysł działa na płaszczyźnie zbyt nieosiągalnej dla twojego. Dlatego może ci się to wydawać szalone.
Dlatego napisze jeszcze raz- agresywne, nafetowane kibolstwo powinno zostać odstrzelone.
Najchętniej bronią automatyczną.
Podejrzewam że każdy na tym skorzysta.
Najgorsze jest to, ze za tych pajacow i tak obrywaja kluby sportowe.
abraxus ale tyś mnie teraz zaimponował
Nie komentuję tutaj niektórych (większości wypowiedzi) chociaż nóż w kieszeni sie otwiera jakie głąby się tu wypowiadają, ok wiem już że 99% ludzi stąd nienaiwdzi (?) motocyklistów, pewnie dlatego że mama nie pozwala jeździć na 2oo i po prostu zżera zazdrość - ok, ale komentarze o podatkach etc odnośnie tego zdarzenia to już szczyt głupoty.
Wojewoda w porozumienia z komendantem policji 3 dni przed meczem doszli do wniosku, że kibice ległej nie będą mogli wejść na stadion bez racjonalnego wytłumaczenia. Pociąg zaklepany, bilety kupione, mecz na szczycie i taki liść w pysk dla tych, dla których nasza najlepsza liga na świecie jest wszystkim i którzy kibicują swoim drużynom na wyjeździe - wy pewnie tego nie zrozumiecie bo nie ruszacie tyłków od komputerów - więc kibice postanawiają i tak jechać przez co zrobił się ogólny burdel. Gdyby mogli normalnie wejść na stadion nie byłoby blokowania miasta (pociąg podjeżdża pod sam stadion) i mecz by się odbył w zajebistej atmosferze. Stadion w Gdańsku jest jednym z najbezpieczniejszych w Polsce i NIGDY nie było na nim żadnych dymów a były na nim dużo lepsze chuligańsko ekipy niż ci z wawy. Bez odbioru i w dupie mam co będziecie odpowiadać w temacie bo pisac i tak już nie zamierzam.
@up uuuu pierwszy kibol wypełz ze swojej socjalnej nory
Śmiać mi się chce gdy widzę te małe dziewczynki pracujące w prewencji.
Białe kaski robią laski