Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Daimler1916 2018-12-11, 17:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MadDave 2018-12-11, 17:20
@AnyCaramba - może i mój umysł działa na płaszczyźnie zbyt nieosiągalnej dla twojego. Dlatego może ci się to wydawać szalone.
Dlatego napisze jeszcze raz- agresywne, nafetowane kibolstwo powinno zostać odstrzelone.
Najchętniej bronią automatyczną.
Podejrzewam że każdy na tym skorzysta.
Zgłoś
maarrs 2018-12-11, 17:24
Najgorsze jest to, ze za tych pajacow i tak obrywaja kluby sportowe.
Zgłoś
karoldeicide 2018-12-11, 19:46
abraxus ale tyś mnie teraz zaimponował
Zgłoś
Adrian92 2018-12-11, 20:24 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
chico35 2018-12-11, 20:40
Nie komentuję tutaj niektórych (większości wypowiedzi) chociaż nóż w kieszeni sie otwiera jakie głąby się tu wypowiadają, ok wiem już że 99% ludzi stąd nienaiwdzi (?) motocyklistów, pewnie dlatego że mama nie pozwala jeździć na 2oo i po prostu zżera zazdrość - ok, ale komentarze o podatkach etc odnośnie tego zdarzenia to już szczyt głupoty.
Wojewoda w porozumienia z komendantem policji 3 dni przed meczem doszli do wniosku, że kibice ległej nie będą mogli wejść na stadion bez racjonalnego wytłumaczenia. Pociąg zaklepany, bilety kupione, mecz na szczycie i taki liść w pysk dla tych, dla których nasza najlepsza liga na świecie jest wszystkim i którzy kibicują swoim drużynom na wyjeździe - wy pewnie tego nie zrozumiecie bo nie ruszacie tyłków od komputerów - więc kibice postanawiają i tak jechać przez co zrobił się ogólny burdel. Gdyby mogli normalnie wejść na stadion nie byłoby blokowania miasta (pociąg podjeżdża pod sam stadion) i mecz by się odbył w zajebistej atmosferze. Stadion w Gdańsku jest jednym z najbezpieczniejszych w Polsce i NIGDY nie było na nim żadnych dymów a były na nim dużo lepsze chuligańsko ekipy niż ci z wawy. Bez odbioru i w dupie mam co będziecie odpowiadać w temacie bo pisac i tak już nie zamierzam.
Zgłoś
Wiewór 2018-12-12, 7:14
@up uuuu pierwszy kibol wypełz ze swojej socjalnej nory
Zgłoś
Nolder 2018-12-12, 20:20
Śmiać mi się chce gdy widzę te małe dziewczynki pracujące w prewencji.
Białe kaski robią laski
Zgłoś
MadDave 2018-12-12, 21:43
Zgłoś
Anty_Blanty 2018-12-13, 13:06
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem