Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-08-28, 13:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sadolek 2013-08-28, 13:27
@PanMarian
Panie Marianie proszę się nie denerwować, nie tego Mariana miałem na myśli. Już wyłączam komputer;)
Zgłoś
hpiotrekh 2013-08-28, 13:38 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
GhostScarface 2013-08-28, 13:41
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-28, 13:53
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-28, 14:30
hpiotrekh napisał/a:

hali nie boi się wychodzić z domu w czasie meczów.

Ja jakos nigdy nie balem sie przechodzic obok stadionu, a od pilki trzymam sie jak najdalej, bo mnie w ogole nie interesuje.
Cytat:

Zauważ też, że tyczy się to tylko kibiców drużyn piłkarskich.

Moze dlatego, ze kibicow pilkarskich jest duzo wiecej niz siatkowki, wiec i latwiej znalezc wsrod nich czarne owce?
Czy oni wygladaja na niebezpiecznych? Chyba, ze za niebezpieczne uwazasz spiewanie piosenek w autobusie?
Nie zrozum mnie zle, ja nie jestem za bezkarnoscia kiboli, chce po prostu, zeby odczepiono sie od zwyklych kibicow, ktorzy czesto nawet mimo wygladu, maja wiecej kultury osobistej niz wiekszosc ich krytykow, jestem za tym, zeby zamiast prewencji stosowano represje, a kluby same powinny dbac o bezpieczenstwo na stadionach, otaczenie stadionu murem policjantow, to duze obciazenie budzetowe dla miasta, ktore spada nieslusznie na osoby ktore z pilka nie maja nic wspolnego, tak samo jak budowa stadionow. Na stadion mozna wyslac pieciu policjantow, ale trzeba tez traktowac ludzi jak ludzi, a nie jak zwierzeta, jak nic nie robi to ok, ale jak np. niszczy krzeselka, to trzeba go odrazu skuc i do kabaryny, a jak stawia opor to otworzyc ogien i tyle, po dwoch takich akcjach, odechcialoby sie bijatyk z policja, a jak kibole chca sie bic miedzy soba, to niech ida do lasu i sobie mordy obijaja, ale nie na stadionach, gdzie jest duza szansa, ze osoby trzecie tam zostana przez przypadek wciagniete.

Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-28, 14:32
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2013-08-28, 14:36
echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130828/POWIAT0104/130828944
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-28, 14:43
i znowu jakaś tępa dzida "mają panowie obowiązek...". nie nie mają takiego obowiązku, zwłaszcza takiej idiotce nic mówic.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-28, 14:43 1
GustaV, Coz za zbrodniarze, odpalili race. A ten wulgarny jezyk i proba odbicia to chyba w tym samym czasie co filmik...
Ando napisał/a:

nie nie mają takiego obowiązku, zwłaszcza takiej idiotce nic mówi

Jak wbija ci do domu, i powiedza, ze aresztuja nie wiadomo za co, i nie wiadomo na ile cie zatrzymaja, to tez powiesz "No dobra, nie macie obowiazku nic mowic, zwlaszcza takiemu idiocie jak ja"?

Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-28, 14:50 1
@up
JEMU mogą przedstawić zarzuty zarówno przy zatrzymaniu, jak i na komendzie. A jak ciebie zatrzymają, wylezie twoja sąsiadeczka i zacznie drzeć japę, ze chce wiedzieć za co bo nie ma o czym gadac w bloku - chcialbys, zeby powiedzieli?
Zgłoś
petru23 2013-08-28, 15:00 2
jestem z Kielc, z KSM, sprawę znam. Piwa nie ma za nieudolne próby manipulacji
Zgłoś
Baqunia 2013-08-28, 15:02
Zgłoś
normale 2013-08-28, 15:12
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-28, 15:23 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem