Nagranie z 11-02-2021r.
Do zdarzenia doszło w Łodzi.
Na chwile obecną brak szczegółów dotyczących zdarzenia.
Edit:
Rondo Sybiraków ul. Przybyszewskiego w strone centrum, Łódź
Artixxxx napisał/a:
Po co tak pisać ? Tak z czystej ciekawości pytam
Bo to prawda a jak nie rozumiesz to sobie domaluj pasy
cormax19000 napisał/a:
Bo to prawda a jak nie rozumiesz to sobie domaluj pasy
Przecież on nie o tym ...
Kriski napisał/a:
No fajnie ale gdzie reszta filmu, bo nie wierzę że nagle kamerka się rozładowała?
Ten film nie miał ujżeć światła dziennego nie ma już go w źródle z którego go ściągnąłem , na chwilę obecną brak też jakichkolwiek oficjalnych informacji.
Jeszcze pójdą na zwolnienie powyżej 7 dni i gościa zakwalifikują jako sprawcę wypadku. Faceta zapewne będą sądzić aby wypłacił funkcjonariuszom milicji, oj przepraszam policji o odszkodowanie!
TRQPL napisał/a:
Ten film nie miał ujżeć światła dziennego nie ma już go w źródle z którego go ściągnąłem , na chwilę obecną brak też jakichkolwiek oficjalnych informacji.
Buehehe, na Stop Chamie jest w normalnej jakości.
youtu.be/0duxA19kv44?t=476
7:56
Mam w pracy takiego "kolegę", co pokazuje filmiki "od znajomego policjanta" i mówi, żeby nikomu nie mówić bo to tajne i nie może ujrzeć światła dziennego. A ten sam filmik od tygodnia jest dostępny na sadolu
Anonimowyja napisał/a:
Buehehe, na Stop Chamie jest w normalnej jakości.
7:56
Mam w pracy takiego "kolegę", co pokazuje filmiki "od znajomego policjanta" i mówi, żeby nikomu nie mówić bo to tajne i nie może ujrzeć światła dziennego. A ten sam filmik od tygodnia jest dostępny na sadolu
Ok, nie oglądam stopcham a z mojego źródła go usunięto.
Przy weekendzie życze zimnego piwa i gorącej kobiety lub odwrotnie
Kumpla ostatnio mało radiowóz nie potrącił na drodze z pierwszeństwem ruchu pieszego, tylko się wywrócił. Jak zobaczył że policjant wychodzi myślał że idzie zapytać czy nic się nie stało i przeprosić a ten z mordą do niego że maseczka nie na nosie.
zaszh napisał/a:
Pomijając samo potrącenie to jakim trzeba być baranem żeby się pchać przed maskę jak można przejść z tyłu.
Powiedz komuś, że ma takie prawo i będzie je celebrował.
JUZ WIEMY JAK ZOSTAŁ UKARANY POLICJANT!!
"Policjanci niezwłocznie wezwali pomoc medyczną i zaopiekowali się pieszym - informuje Adam Kolasa z Komendy Wojewódzkiej Policji w Łodzi. - Po badaniu okazało się, że nie doznał żadnych obrażeń. Wezwana na miejsce załoga obsługująca zdarzenia drogowe, przeprowadziła szczegółowe oględziny i zbadała trzeźwość uczestników. Zarówno kierujący, jak i pieszy byli trzeźwi. Na tym etapie sprawę zakończono pouczeniem kierującego."
Gdyby to był zwykły człek, to mandat i zabrane prawko za stworzenie zagrożenia.
Na szczęście to byli policjanci i dlatego na emeryturę pójdą koło 45 lat...
Policja po opublikowaniu filmu z potrąceniem pieszego zmieniła zdanie !!!
Zwrot w tej sprawie.
"Toczy się postępowanie dyscyplinarne w stosunku do funkcjonariusza kierującego radiowozem" - powiedział kom. Marcin Fiedukowicz z Komendy Miejskiej Policji w Łodzi.