A to nie chodzi o to że jestem niezrównoważony, zauważyłeś pewnie że po kilku bardziej wulgarnych komentarzach ludziom podnosiło się ciśnienie?
To jest sadistic a ja lubię ich po prostu denerwować kiedyś na sadolu miałem inne konto a w nim nick "Wk🤬iacz"

Tak trafiłeś jestem z Psp i jestem z tego dumny, choć jestem tam od 3 lat mam też sporo udanych akcji na swoim koncie z pomocą wiernych kolegów.
To jak kto pisze mnie mało obchodzi i co o mnie pisze. Ale reakcja ludzi na moje komentarze jest sadystyczna i wiem że nie jeden tak się wnerwił że lulać nie może teraz.
Stawiam Ci piweczko za mądre słowa (oczywiście te miłe). Wiem że nabroiłem...
A że dziś sobie tutaj siedzę to po prostu urlop świąteczny długo oczekiwany.

podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
zauważyłeś pewnie że po kilku bardziej wulgarnych komentarzach ludziom podnosiło się ciśnienie?
To jest sadistic a ja lubię ich po prostu denerwować
Tak jak pisałem dwie strony wcześniej. Jesteś zwyczajnym trollem.
MrBlackHat: Tyle tego napisałeś i tak mądrze że piwo masz u mnie razy 100.
A to nie chodzi o to że jestem niezrównoważony, zauważyłeś pewnie że po kilku bardziej wulgarnych komentarzach ludziom podnosiło się ciśnienie?
To jest sadistic a ja lubię ich po prostu denerwować kiedyś na sadolu miałem inne konto a w nim nick "Wk🤬iacz"![]()
Tak trafiłeś jestem z Psp i jestem z tego dumny, choć jestem tam od 3 lat mam też sporo udanych akcji na swoim koncie z pomocą wiernych kolegów.
To jak kto pisze mnie mało obchodzi i co o mnie pisze. Ale reakcja ludzi na moje komentarze jest sadystyczna i wiem że nie jeden tak się wnerwił że lulać nie może teraz.
Stawiam Ci piweczko za mądre słowa (oczywiście te miłe). Wiem że nabroiłem...
A że dziś sobie tutaj siedzę to po prostu urlop świąteczny długo oczekiwany.![]()
27 lat niby a taki pop🤬lony

Te 27 lat musisz jeszcze skorygować o tzw. współczynnik sadistic'a czyli 27-10=1727 lat niby a taki pop🤬lony