Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:47
craig133 2020-09-13, 14:50
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Dlaczego nie zastrzelili grubasa???

Bo nie jest czarny i to nie USA:D
Zgłoś
tytek 2020-09-13, 14:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ProVVe 2020-09-13, 15:04 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rchemik 2020-09-13, 15:07 1
W dzisiejszych h czasach nagrywać mikrofalówką ? ...
Zgłoś
Jestem_na_nie 2020-09-13, 15:13 2
Zgłoś
bishfinger 2020-09-13, 15:16 1
gdyby nie mundury i gaz to by ich z ziemi nie pozbierali
Zgłoś
barnow22 2020-09-13, 15:54
Ja wyrwyajac mój telefon z ręki policjanta gdy mi sprawdzał prywatne wiadomości zostałem oskarżony o napaść na funkcjonariusza do tego dwa dni na dołku i 1500zl grzywny

Ja wyrwyajac mój telefon z ręki policjanta gdy mi sprawdzał prywatne wiadomości zostałem oskarżony o napaść na funkcjonariusza do tego dwa dni na dołku i 1500zl grzywny
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-09-13, 16:54 10
barnow22 napisał/a:

Nie możesz raz napisać cztery dni na dołku i 3000 grzywny???
Zgłoś
sirmlcs 2020-09-13, 17:31 1
Zgłoś
wujek123 2020-09-13, 17:56
Mówcie co chcecie ale typ jaja miał. Wyskoczyć z pięściamk do psiarni, w dzisiejszych czasach gdzie 90% "kozaków" tylko przez kabel opluwa monitor tekstami hwdp i jp 100% lub co to by oni nie zrobili, a na widok psiarni albo sprint albo potulni.
Tak samo z ukrainą. Tam ludzie pokazali jajca i wyszli na ulice, niekiedy naprawde genialne rozróby vs policja czy służby porządkowe są, a cebulandia jakby się zachowała? Grzeczny marsz i krzyczenie na 20m odległości. Na tyle tylko stać ten kraj, bo mandat 500zl zaburza gospodarke domu na dwa miesiące xd
Btw piwo za materiał
Zgłoś
Hasslich 2020-09-13, 18:57 2
bloodwar napisał/a:

Policjant zgodnie z prawem może użyć środków przymusu bezpośredniego jedynie o poziom wyższy niż zastosowano na niego - jeżeli koleś wyskakuje z pistoletem - może użyć pistoletu, jeżeli wyskakuje z nożem - może użyć pistoletu, jeżeli wyskoczył z gołymi rękami - może użyć pałki, paralizatora albo gazu. Pan ich poniżył samymi gołymi rękoma więc nie mogli go tak po prostu zastrzelić (choć tak wiem, cała społeczność Sadistica byłaby bardziej zadowolona z takiego rozwoju sprawy

Ciekawi mnie, który przepis prawa kategoryzuje środki przymusu na "poziomy"

Zgłoś
karakal 2020-09-13, 20:55
Ale ziomusia co szybkimi wjechał w niunie, zgnoją na dołku....
Zgłoś
Wiewór 2020-09-13, 20:59 1
bloodwar napisał/a:

Policjant zgodnie z prawem może użyć środków przymusu bezpośredniego jedynie o poziom wyższy niż zastosowano na niego - jeżeli koleś wyskakuje z pistoletem - może użyć pistoletu, jeżeli wyskakuje z nożem - może użyć pistoletu, jeżeli wyskoczył z gołymi rękami - może użyć pałki, paralizatora albo gazu. Pan ich poniżył samymi gołymi rękoma więc nie mogli go tak po prostu zastrzelić (choć tak wiem, cała społeczność Sadistica byłaby bardziej zadowolona z takiego rozwoju sprawy

Możesz mi wskazać podstawę prawną. Bo w życiu o większej bzdurze nie słyszałem.

Hefajstos78 napisał/a:

W normalnym kraju? Chyba u cyganów. Gościu Ci liścia sprzeda a Ty chcesz go rozstrzelać?

Tak. Policjant ma prawo strzelać. Jego zycie jest nadrzędne i nie ma obowiązku ryzykować życiem w bójce.
Zgłoś
Hiken 2020-09-13, 21:51 2
Gdyby użyli broni już widzę te nagłówki:
1. Policjanci zastrzelili/zamordowali* ojca i syna na oczach całej rodziny!
2. Ojciec bronił syna przed brutalnością policji. Został zastrzelony!
3. Syn stanął w obronie ojca, którego biła policja. Obaj zostali zastrzeleni/zamordowani*
*niepotrzebne skreślić

banana12462541 napisał/a:

Hmm bo to Polska. Pewnie nawet nie wiedzą jak broń odbezpieczyć

Jak po złości Walther P99 nie posiada zabezpieczenia
moim zdaniem gdyby użyli broni już widzę te nagłówki:
1. Policjanci zastrzelili/zamordowali* ojca i syna na oczach całej rodziny!
2. Ojciec bronił syna przed brutalnością policji. Został zastrzelony!
3. Syn stanął w obronie ojca, którego biła policja. Obaj zostali zastrzeleni/zamordowani*
*niepotrzebne skreślić

I tydzień obrony komendy przed sebixami
Zgłoś
RoBoTRoN 2020-09-13, 21:53 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem