📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Podobnie zadziałali ze mną w Irlandii, a potem areszt i na szczęście zawiasy tylko dlatego ze miałem dobrego adwokata, no i spora grzywna. Za sam fakt ze się po pijaku z nimi szarpałem. Od tamtego czasu nawet nie burkłem na irlandzkiego psa. A w PL to pijaka mopem jadą i się dziwią że bandyty nie czują do nich szacunku a prawilni obywatele nie czują się bezpiecznie.

@Hranipex
posiadanie bodycama przez polska policje znacznie utrudniloby korupcje, wiec zapomnij o takich dziwnych pomyslach
posiadanie bodycama przez polska policje znacznie utrudniloby korupcje, wiec zapomnij o takich dziwnych pomyslach

@MIhau_ moze warto, abys zapoznal sie ze znaczeniem slowa "korupcja"
jest dziennie w PL ok 1000 wyrokow skazujacych... posiadanie bodycamow przez policje zatrulo by zycie hordom wspanialych polandzkich bieglych...
a i przez to - calym tabunom "niezaleznych sendziuf"
jest dziennie w PL ok 1000 wyrokow skazujacych... posiadanie bodycamow przez policje zatrulo by zycie hordom wspanialych polandzkich bieglych...
a i przez to - calym tabunom "niezaleznych sendziuf"
W polsce jest za duzo sebixow myslacych ze sa ponad wszystko oraz ich intelektualnych kumpli ktorzy wszystko kreca telefonami, a w momencie skierowania uwagi policji na nagrywajacego, przez kierowane wyzwiska w ich strone tez ucieka. #PolskaPrawilna! Inna sprawa ze do policji biora byle kogo, 1.5m wzrostu w barkach wezszy niz niejedna gimnazjalistka w biodrach, wiec jak sie takiego zobaczy ciezko mowic o wzbudzeniu szacunku
no ale tak, co ma teraz skusic chlopakow do pojscia na sluzbe...

body cam? przeciez to juz wchodzi w zycie, w jakims miejscie policjanci juz z tego z korzystaja w polsce
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie