Mina gościa z tyłu mówi wszystko.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadolaA jak ktoś się śmieje z niedoj🤬ych przygłupów, też jest rasistą?
To był sarkazm.
Może być dobrym policjantem i zaprowadzić porządek bo wie jak ze swoimi postępować, zwłaszcza jak był w swoim kraju policjantem. Jak będzie lał inżynierów to nikt nie powie że rasista. Kiedyś ZOMOwcy też nie potrafili sklecić kilku zdań a swoje zadanie wykonywali wzorowo
no i gość przeszedł w h🤬j ciężką drogę żeby zostać policjantem w uk, założę się że zna lepiej przepisy niż ci tam obaj z tyłu i na bank szanuje swoją pracę a to że jakiś pojeb się przyj🤬 do jego akcentu afrykańskiego to inna sprawa a kolejna to większość takich super białych polaczków którzy są w uk zap🤬lają na budowach bo nie dość że akcent z dupy to jeszcze brak języka nawet po 10 latach tam więc duży szacunek dla makumby bo przyjechał do obcego kraju i zapewne po ciężkich przebojach zdał egzaminy i został policjantem więc jebcie się baranie łby
podpis użytkownika
Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.Nasz kandydat na policjanta w UK:
Nie, to nie był sarkazm tylko stwierdzenie
Możecie się k🤬a śmiać, ale to co ja widziałem w Polsce u mnie w mieście to przeszło moje największe oczekiwania.
Widziałem naj🤬ego policjanta, w pełnym umundurowaniu jak śpi sobie " a'la żul". I nie, nie zasłabł ani nic bo podszedłem do niego, a on w tej swojej kamizelce miał jeszcze 2 małpki. Innego powodu takiego zachowania to może go kobita rzuciła, albo dostał wylot z budy.