📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne

Riikko napisał/a:
to musial gosciu jakis gruby mem zapostowac xD
pewnie ten

Myślałem, ze ten policmajster na początku to z tych desek krzyż składa bo interwencja miała być na grubo jak ze Stachowiakiem we Wrocławiu
W tym tempie, to dawno by garnek wrzątku z cukrem zagotował i wylał z góry...
I oto po długich staraniach wykluło się w UK PBP (Pokolenie Bezmózgich Pierdołów), także a może zwłaszcza w ichniej policji
.
[ Dodano 2025-10-20, 22:15 ]
Potwierdzam... tak było... nie zalewam. Tylko podobno że ten cheetos miał 20 lat... Chłopie spróbuj złamać 20 letniego cheetosa!! Ja tam ich rozumiem.
[ Dodano 2025-10-20, 22:15 ]
Smoku napisał/a:
Pokolenie sojowego latte w akcji. Parytety - są. Zaimki wybrane? - Tak. Mniejszości seksualne? - Są. Co może pójść nie tak?
Potwierdzam... tak było... nie zalewam. Tylko podobno że ten cheetos miał 20 lat... Chłopie spróbuj złamać 20 letniego cheetosa!! Ja tam ich rozumiem.
LPCrooks napisał/a:
Mogli kogoś wziąć za szmaty i jego łbem drzwi wywarzyć. i tak im te głowy średnio potrzebne oprócz miejsca na czapkę.
Nieprawda. Głowy są im potrzebne żeby im do szyji deszcz nie napadał.
ibrahim napisał/a:
Nieprawda. Głowy są im potrzebne żeby im do szyji deszcz nie napadał.
Głupi byłeś,głupi jesteś, głupi zdechniesz 😊✌️
Poszukiwany pewnie usiadł na kanapie w oczekiwaniu na pojmanie ... Założę się że zasnął bo ciąg dalszy filmiku by ich zmiażdżył w internecie
Już myślałem że ten z deskami na początku ognisko kładzie, bo wiedział że to potrwa dłuższą chwilę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie