👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mordki są na stronie tvn we wcześniejszym komentarzu
Nie skorzystali z okazji żeby się nie odzywać i odgrywają ofiary losu.

Tak się kończy rumakowanie. Co się gapisz?
Zadawanie głupkowatych pytań połączonych z ubawioną ciętymi ripostami Sebka Karyną i udawanie debila.
Tekst kluczowy policjanta 0:27 -Ja nic o karaniu nie mówię.
A wystarczyło tylko okazać dowód, pewnie skończyłoby się na pouczeniu i lekcji dla gówniaków, a tak zatrzymanie i mandat dla debila

Zadawanie głupkowatych pytań połączonych z ubawioną ciętymi ripostami Sebka Karyną i udawanie debila.
Tekst kluczowy policjanta 0:27 -Ja nic o karaniu nie mówię.
A wystarczyło tylko okazać dowód, pewnie skończyłoby się na pouczeniu i lekcji dla gówniaków, a tak zatrzymanie i mandat dla debila

i tak się właśnie tworzy dzieci "JP"
na oglądają się jak ojciec i matka pajacują potem Policja ich zgarnia i dzieciakowi się koduje w głowie, że to wina tych policjantów, że niewinnych ludzi zamykają, biją. Wychodzi pajacowanie, by go puścili pewnie bez niczego to wyciągnął srajfona i nagrywa

Bardzo dobrze Policja zrobiła. Co za koleś idzie z rodzina i zgrywa cwaniaka i debila. Popełnij wykroczenie i się rzuca do policjantów. Jak tacy rodzice mogą wychowywać dzieci. Skąd dzieci mają czerpać przykład dobrego zachowania jak nie od rodziców. A tu burak rzuca się niesłusznie, a później jeszcze wystąpienie mamusi. BRAWO dla policjantów!!!
Brawo dla policji.
Bałem się trochę, że nic nie zrobią, bo tak się do tego zabierali jak pies do jeża, ale jednak
Bałem się trochę, że nic nie zrobią, bo tak się do tego zabierali jak pies do jeża, ale jednak

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie