📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:54

Zbliża się Wielki Ucisk, o którym mówią przepowiednie. Ma być tak źle, że ludzie będą chcieli już wojny. I wtedy nadejdzie wojna.
a ja muszę się przyznać, że udało mi się skończyć na pouczeniu
pojechałem na spory parking z kumplem po driftować po śniegu, wyjeżdżając zajechał mi droge czarny pickup Mitsubishi L200 i pani policjant z lizakiem się wyłoniła. byłem obsrany strasznie, bo policjant powiedział, że za to należy się 5 baniek, co dla mnie taka kasa to kosmos, ale pogadałem, pokazałem skruche i naszczęście tylko pouczenie.

@mryeni - ładne prane mózgu ci zrobili skoro uważasz, że to nadal twoja wina i tylko miła pani ci pomogła... Widziała zesranego smarka za kółkiem to nastraszyła i pewno do dzisiaj beke z tego ciśnie

Jak ktoś żyje zgodnie z prawem, to w życiu mandatu nie dostanie. Jak się przechodzi na czerwonym - mandat, jak parkuje na zakazie - mandat, jak mu szkoda kasy na bilet parkingowy - mandat, itp, itd. Jak szkoda poczekać minutę, czy wydać 2 zł na bilet, to płaćcie i tyle. Za darmo mandatu nie dostaniecie, więc już tak nie płaczcie

Kolka122 napisał/a:
Jak ktoś żyje zgodnie z prawem, to w życiu mandatu nie dostanie. Jak się przechodzi na czerwonym - mandat, jak parkuje na zakazie - mandat, jak mu szkoda kasy na bilet parkingowy - mandat, itp, itd. Jak szkoda poczekać minutę, czy wydać 2 zł na bilet, to płaćcie i tyle. Za darmo mandatu nie dostaniecie, więc już tak nie płaczcie
Kolka, Ty to pewnie co niedziele do kościoła chodzisz? A może częściej?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie