Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Policjant-bandyta skazany!
kustoszpan • 2013-05-21, 18:16
No! wiadomość z ostatniej chwili.

Skazano policjanta, który skopał uczestnika Marszu Niepodległości
Policjant, który półtora roku temu skopał podczas zatrzymania uczestnika Marszu Niepodległości, został skazany na karę 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 3 lata.
Ponadto sąd nałożył na niego ośmioletni zakaz wykonywania zawodu policjanta.

Na zamieszczonym w internecie nagraniu całego zajścia dokładnie widać, jak ubrany w cywilne ubranie policjant Karol C. bije niestawiającego oporu młodego uczestnika Marszu Niepodległości. Daniel Kloc był kopany przez funkcjonariusza w głowę nawet po tym, gdy został już obezwładniony.

Sąd Rejonowy dla Warszawy-Śródmieścia uznał, że 37-letni Karol C. podczas zaskarżonej interwencji przekroczył swoje uprawnienia i naruszył nietykalność cielesną zatrzymanego. Mężczyzna został skazany na karę 1,5 roku pozbawienia wolności, której wykonanie zawieszono na okres 3 lat.
Nałożono na niego także ośmioletni zakaz wykonywania zawodów policjanta, ochroniarza i detektywa. Wyrok nie jest prawomocny. Obrońca Karola C. przekonywał, że jego klient 11 listopada 2011 roku działał pod wpływem wzburzenia.

źródła: Niezalezna.pl

P.S. Filmiku nie wrzucam, każdy sobie znajdzie bez problemu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
EdmundKemper 2013-05-21, 20:59 2
@myk Jak dla mnie ta piosenka jest gorsza i jeszcze bardziej podżegająca do przestępstwa niż to całe wielkie JP.
Zgłoś
pATRYKOify 2013-05-21, 21:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Attero132 2013-05-21, 21:08 2
Poszkodowany bez winy nie był...zresztą widać że dresina osiedlowy..
Zgłoś
stefan szufla 2013-05-21, 21:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 21:21
Zgłoś
night_ZG 2013-05-21, 21:21 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 21:30
E tam, narzekacie że tylko zawiasy, przynajmniej sąd sprawiedliwie podszedł do sprawy i skazał policjanta aż mi się humor poprawił
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 21:44 1
Zgłoś
Matikens 2013-05-21, 21:44 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 21:48 1
czyli ja pobije policjanta w wzburzeniu i co? normalny wyrok
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 21:50
Nie chce mi sie rozpisywac i wdawac w dyskusje, wiec krotko - dobry, surowy wyrok jak na polskie prawo
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 21:53 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 21:57 1
Zgłoś
T0B1 2013-05-21, 22:09

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-21, 22:11
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem