Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-06-03, 2:05 4
E tam żartujecie sobie. Przecież Policja nas chroni, Ci wspaniali ludzie, służą wspaniałemu systemowi który jest dla nas jedynym zbawieniem. To musi być jakieś nieporozumienie :/
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-03, 3:25 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-03, 4:34
emil kręcił niemke dla niemieckiej stacji
Zgłoś
LilL 2014-06-03, 5:55 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Misiek_KRK 2014-06-03, 6:54 6
jbone napisał/a:

a ja bym nasrał do woreczka poszedł na jego grób i zostawił cegłę.tyle dla mnie znaczy czerwony wojtek.

a policja miałaby do Ciebie kilka pytań:
1. Co zrobił pan z gównem w woreczku
2. Skąd ma pan tą cegłę i dlaczego pan ja ukradł
3. Czy jest pan z Sosnowca.
4. Czy pana matka bardzo żałuje że nie miała kasy na skrobankę
Zgłoś
duży 2014-06-03, 7:00 2
Za zakłócanie pogrzebu rodzinie, powinni wsadzać na dołek i pałować. Mieli tyle czasu, żeby stać pod jego domem, że rodzinie w żałobie chociaż mogli odpuścić.
Zgłoś
tomkararek 2014-06-03, 7:15
gimbazaa siee korwaa na ogladaa i beda kozaczycc terazzz
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-03, 7:37 2
żąden policjant w mundurze nie ma obowiązku legitymowania sie przed czynnością, chyba że ktoś go o to poprosi. Tajniak bez munduru ma taki obowiązek.
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-03, 8:02 3
Zgłoś
kaelem 2014-06-03, 8:44
ojca kask ukradła
Zgłoś
nots 2014-06-03, 8:47 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-06-03, 9:09
Polskość ... .

Dowodu osobistego nie dam bo nie. Chcę znać swoje prawa! Pan ma obowiązek to czy tamto. Gnojenie Policjantów na każdym kroku.

A jak Obama sparaliżował pół miasta i agencji SS nie pozwlają Ci wrócić do domu bez okazania dowodu to nikt się nie odzywa bo czuje respekt.

Z każdym takim filmem coraz bardziej współczuję polskim funkcjonariuszom
Zgłoś
Wittia 2014-06-03, 9:20 2
Zgłoś
korinogaro 2014-06-03, 9:27
@Szeryfian, no to nie jest takie proste... art 15. ustawy o policji mówi że policjant może legitymowac dowolną osobę w celu ustalenia jej tożsamości, ale nagłówek artykułu stwierdza, że ma do tego prawo tylko w związku z działaniami operacyjnymi które wymienione są (zgodnie z informacją w punkcie 1) w artykule 14. Z artykułu 14 co najwyżej w tej sytuacji można brac pod uwagę punkt pierwszy informujący że policja w ramach swoich działań ma na celu rozpoznanie, zapobieganie, wykrywanie przestępstw. Opcja pierwsza nie zachodzi, opcja ostatnia też nie. Zostajemy z zapobieganiem. Jakiemu przestępstwu zapobiegło wylegitymowanie tej pani? Czy wylegitymowanie powstrzymało ją przed wejściem na cmentarz?
Zgłoś
Wykalaczek 2014-06-03, 9:31 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem