👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

E tam żartujecie sobie. Przecież Policja nas chroni, Ci wspaniali ludzie, służą wspaniałemu systemowi który jest dla nas jedynym zbawieniem. To musi być jakieś nieporozumienie :/

jbone napisał/a:
a ja bym nasrał do woreczka poszedł na jego grób i zostawił cegłę.tyle dla mnie znaczy czerwony wojtek.
a policja miałaby do Ciebie kilka pytań:
1. Co zrobił pan z gównem w woreczku
2. Skąd ma pan tą cegłę i dlaczego pan ja ukradł
3. Czy jest pan z Sosnowca.
4. Czy pana matka bardzo żałuje że nie miała kasy na skrobankę
Za zakłócanie pogrzebu rodzinie, powinni wsadzać na dołek i pałować. Mieli tyle czasu, żeby stać pod jego domem, że rodzinie w żałobie chociaż mogli odpuścić.

żąden policjant w mundurze nie ma obowiązku legitymowania sie przed czynnością, chyba że ktoś go o to poprosi. Tajniak bez munduru ma taki obowiązek.

Polskość ... .
Dowodu osobistego nie dam bo nie. Chcę znać swoje prawa! Pan ma obowiązek to czy tamto. Gnojenie Policjantów na każdym kroku.
A jak Obama sparaliżował pół miasta i agencji SS nie pozwlają Ci wrócić do domu bez okazania dowodu to nikt się nie odzywa bo czuje respekt.
Z każdym takim filmem coraz bardziej współczuję polskim funkcjonariuszom
Dowodu osobistego nie dam bo nie. Chcę znać swoje prawa! Pan ma obowiązek to czy tamto. Gnojenie Policjantów na każdym kroku.
A jak Obama sparaliżował pół miasta i agencji SS nie pozwlają Ci wrócić do domu bez okazania dowodu to nikt się nie odzywa bo czuje respekt.
Z każdym takim filmem coraz bardziej współczuję polskim funkcjonariuszom
@Szeryfian, no to nie jest takie proste... art 15. ustawy o policji mówi że policjant może legitymowac dowolną osobę w celu ustalenia jej tożsamości, ale nagłówek artykułu stwierdza, że ma do tego prawo tylko w związku z działaniami operacyjnymi które wymienione są (zgodnie z informacją w punkcie 1) w artykule 14. Z artykułu 14 co najwyżej w tej sytuacji można brac pod uwagę punkt pierwszy informujący że policja w ramach swoich działań ma na celu rozpoznanie, zapobieganie, wykrywanie przestępstw. Opcja pierwsza nie zachodzi, opcja ostatnia też nie. Zostajemy z zapobieganiem. Jakiemu przestępstwu zapobiegło wylegitymowanie tej pani? Czy wylegitymowanie powstrzymało ją przed wejściem na cmentarz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie