Myślicie, że ten Amerykaniec tak z marszu przejechał ten tor? Widać, że to jazda pod publikę i pewnie ze 2 miechy po 8 godz. dziennie katował ten tor. Polak z drogówki to raczej w jakimś konkursie/egzaminie uczestniczył i widział ten tor po raz pierwszy w życiu.
polece klasykiem : jbac policje
edit: maszyna gwizda, operator p🤬da

edit: maszyna gwizda, operator p🤬da

podpis użytkownika
poker better than life
Sami byście nie dali rady tak pojechać więc morda.
A teraz na poważnie, jak k🤬a można tak się zbłaźnić? Nosz k🤬a zatrzymywać i lepić mandaty to potrafią, a na motorku jak p🤬dy jeżdżą.
A teraz na poważnie, jak k🤬a można tak się zbłaźnić? Nosz k🤬a zatrzymywać i lepić mandaty to potrafią, a na motorku jak p🤬dy jeżdżą.
1) Dlaczego oceniacie wszystkich policjantów przez wyczyny jednego policjanta? Ja dzisiaj miałem nieprzyjemność rozmawiać z pewnym j🤬ym burakiem. Czy to sprawia, że Wy nagle jesteście j🤬ymi burakami?
2) Wrzucajcie filmiki jak wskakujecie na to cacko i rozk🤬iacie ten tor. Jakie są okoliczności tego zdarzenia? Może policjant pierwszy raz na motorze był i się po prostu uczył? Jak Wam ojciec, wujek, dziadek, czy ki c🤬j pozwolili poldka czy tam malucha poprowadzić za gówniarza, to pewnie śmigaliście jak Kubica?
2) Wrzucajcie filmiki jak wskakujecie na to cacko i rozk🤬iacie ten tor. Jakie są okoliczności tego zdarzenia? Może policjant pierwszy raz na motorze był i się po prostu uczył? Jak Wam ojciec, wujek, dziadek, czy ki c🤬j pozwolili poldka czy tam malucha poprowadzić za gówniarza, to pewnie śmigaliście jak Kubica?
W GTA nie takie rzeczy się odp🤬lało na tym motorze
podpis użytkownika
mn

Na szczęście lepiej posługują się taserami i klękają na dźwięk dzwonków.
Loaloa napisał/a:
Na szczęście lepiej posługują się taserami i klękają na dźwięk dzwonków.
Ty klękasz na dźwięk rozporka

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
K🤬y, to z dni otwartych, "policjanci" z stażem kilkumiesięcznym, albo kilkutygodniowym.
Hasło "kto umie jeździć na motorze", "ja", " to będziesz jeździł".
Więc ja was plx kozacy... Niestety, taka organizacja, trochę jak wojsko. Trzeba zrobić pokaz, to się robi i h🤬j.
K🤬y, to z dni otwartych, "policjanci" z stażem kilkumiesięcznym, albo kilkutygodniowym.
Więc ja was plx kozacy... Niestety, taka organizacja, trochę jak wojsko. Trzeba zrobić pokaz, to się robi i h🤬j.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
podpis użytkownika
Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.