akcja od 2:18
'Tak wygląda poprawa bezpieczeństwa na drogach!
Aby wykonać limity mandatowe, Policja łamie przepisy.
Ryzykuje życie własne oraz innych osób na drodze.
Dlaczego? Bo najważniejszy jest plan budżetowy!'
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-03, 18:04
A ja tam nic nie widzę.
konto usunięte
2013-03-03, 18:19
ma szczescie c🤬l, ze skonczylo sie na pouczeniu
konto usunięte
2013-03-03, 18:52
konto usunięte
2013-03-03, 18:54
apropo czy w tych nowych mundurach napisy Policja i paseczki niesą odblaskowe?
4 minuty muzyczki... a mogł samo 30 sec wreczenia dac
\
konto usunięte
2013-03-03, 20:40
Limity mandatów w policji to urban legend
Jeździli by Żukami to i na kamizelkę by starczyło... a tak poza tym psom jak i kotą oczy z daleka świecą od świateł wiec na ch**j im kamizelki ?
Nie mówiąc o tym, że kamizelka odblaskowa dla Policjantów pracujących w ruchu drogowym jest obowiązkowym elementem umundurowania wszyscy kozacy którzy tak je*ią Policje tak naprawdę ch*j sie znają ale oczywiście swoje trzy grosze zawsze muszą dorzucić..Może akurat miał potrzebę ją zdjąć? Może zalał ją kawą? Ch*j was to obchodzi czy miał ją na sobie czy nie..Jest to jego indywidualna sprawa i nie wy będzecie go z tego rozliczać a jego przełożony, jeśli jest to jakieś oczywiście naruszenie przepisów z jego strony..Schował radiowóz bo może za nim srał żeby nikt nie widział i dlatego zdjął kamizelke? Więc jego zasrana sprawa..a jak on zaczynał prace to Wy z karabinem po pokoju nocników szukaliście..Co sie z ludźmi dzieje to jestem w szoku..Kiedyś jakby podszed do psa taki ktoś to dostałby z liścia w ryj i nauczyłby sie porządku..Ba, nawet bałby sie podejść.. Je*ane pokolenie kozaków, którym jak coś się dzieje to pierwsze co wybierają 112.. Także tego..
konto usunięte
2013-03-03, 21:31
Jeden obsługuje klienta, a drugi załatwia dziewczynkę na wieczór(3:03-3:06).
JickChrist napisał/a:
@adiemus36 Zastanów się, po to policjanci noszą kamizelki żeby właśnie było ich widać...
Nie wiem czy jesteś idiotą, czy po prostu trollujesz.
Przebierańcy wała kręcili, jeszcze w bonusie kamizelkę dostali.
konto usunięte
2013-03-03, 23:02
Brawo! Nareszcie jakis normalny koles, ktory zwrocil uwage, ale zachowywal sie jak kazdy debil z tego typu filmikow. Kultura, to sie liczy, a nie "PROSZE MI PODAC NAZWISKO, NUMER DO PRZELOZONEGO, MOGE CIE FILMOWAC I MI NIC NIE ZROBISZ, JESTES PAN CHAM" jak w 99% akcji jakie mozna tu zobaczyc...
pouczenie to ile kosztuje?
konto usunięte
2013-03-04, 11:23
hehe jeszcze założył ; D