vass
2013-03-24, 20:31
Niech się cieszy, że jej nie zastrzelili razem z psem
konto usunięte
2013-03-24, 20:32
ale baba jeszcze krzyczy POLICJA POLICJA napad POLICJA hahahhaa
konto usunięte
2013-03-24, 21:35
@UP 1, 2, 4-ty
kto klatkę z napisem "kwejk czy inne parapety" otworzył?
Kiedyś wyszedłem sobie z piwkiem przed klatkę późnym wieczorem, bardzo rzadko tak robię, no ale coś mnie jednak podkusiło, kiedy w pewnym momencie podeszło do mnie 3 policjantów i powiedziało dokumenty itp itd i ze 100zł mandatu za picie w miejscu publicznym, a w tym samym czasie zza przedszkola wychodziła grupa 12 pseudokiboli, którzy wszystko rozdupiali wokół siebie. Powiedziałem im wtedy "panowie dostaniecie nawet 200zł od ręki tylko idźcie zrobić tam porządek - popatrzeli na mnie i w tamtym kierunku i powiedzieli wtedy "wie pan co? czasami trzeba odpuścić, porobią szkód i sobie pójdą"
Więc wcale akcja z jamnikiem nie jest mi dziwna
konto usunięte
2013-03-24, 21:55
bardzo dobrze, gnębić plebs
Co do niej - dobrze zrobili, nie stoi ponad prawem, jak ktoś próbuje uciekać i z góry skazany jest na niepowodzenie, to niech nie ma pretensji.
Co do psów bez smyczy - latają zwłaszcza po wsiach po nocach, już mnie kiedyś jakiś wilczur kosztował błotnik i światło przeciwmgielne, bo w środku nocy (koło 3/4) na drodze krajowej wyskoczył 2 metry przed samochodem, oczywiście wtedy właściciel się nigdy nie znajduje, pies bezpański, co z tego, ze ma obrożę, nikt się nie przyzna, żeby uniknąć odpowiedzialności. Na szczęście od tego jest AC.