Tym razem skończy się na pouczeniu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
Tym razem skończy się na pouczeniu.
adl123 napisał/a:
Nawet sobie nie zdajecie sprawy jakich debili teraz przyjmują do policji. Mają mnóstwo wakatów i biorą wszystkich jak leci bez żadnych testów czy to fizycznych, czy psychologicznych.
U mnie w typowo popegeerowskiej gminie od kilku lat widać zmianę kierunku wszelkich dzbanów z emigracji do Holandii lub dużej jednostki logistycznej, która jest w mieście powiatowym właśnie na policję. W wojsku te głąby po prostu zostawały wiecznymi starszymi szeregowymi i nikomu nie zawadzali siedząc za płotem. W policji będziemy się z nimi musieli użerać następne 20 - 25 lat.
VeIture napisał/a:
jak kilka lat temu składałem podanie to powiedziano mi, że mam za wysokie kwalifikacje.
Nie chcieli cię urazić, ale powodem było to, że jesteś rudy
i teraz wyobrazcie sobie jest noc niema ruchu zero aut oni jada i np jedzie tyiko jedno auto za nimi i np gość nie maił by kamerki to po kolizji pewnie szybko by wysiedli i zatrzymali auto i by zgonili na jakiegoś typa przypadkowego że to przez jego wjechali w baruery bo nie chciał się zatrzymać do kontroli hahah
Polska policja to dno. Nic dziwnego, że to najmniej szanowana formacja mundurowa w Polsce. Nikt normalny nie chce być policjantem to przyjmują debili, z resztą wystarczy popatrzeć na afery policyjne w całym Ukropolin, a jest ich dość sporo.
Buddaa09 napisał/a:
Polska policja to dno. Nic dziwnego, że to najmniej szanowana formacja mundurowa w Polsce. Nikt normalny nie chce być policjantem to przyjmują debili, z resztą wystarczy popatrzeć na afery policyjne w całym Ukropolin, a jest ich dość sporo.
Dno to jest twoja matka
Piotrekzdupy napisał/a:
Dno to jest twoja matka
uuuu policjancika dupka zapiekła XD
Piotrekzdupy napisał/a:
Dno to jest twoja matka
panie dzielnicowy proszę wyłączyć sadola i zająć się swoją żonką-familią. Chyba nie chcesz, stracić rodzinki? Proszę tu nie węszyć. Nie do widzenia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie