Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:35
161ZT650 2011-07-09, 19:04 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Prozac 2011-07-09, 19:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-09, 19:55 2
@Prozac z tego co piszesz wynika, że jesteś nikim, i nawet jeśli on ma długi włosy to co z tego, to sprawia, że on nie jest człowiekiem?
Zgłoś
Prozac 2011-07-09, 20:06
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-09, 20:17 3
@161ZT650 - dobrze gada! Tylko człowieku, jedna sprawa - załatw sobie jakiś możliwy do artykułowania nick.

@Prozak, reprezentancie starszego pokolenia, "treningujący" się i odbierający długi, pogromco siedzących przed konsolą i TV, tyjących i długowłosych panienek z pokolenia JP2, PKP, TLK itd. itp. etc. (ogólnie rzecz biorąc powinieneś wszystkich przepraszać za to, że jesteś taki zajebisty) skoro wyrosłeś z subkultur, to jeszcze wyrośnij z internetu.
I nikogo nie nabierzesz, że pies to zwierzę. Każdy wie, że pies to pośrednia forma życia między zwierzętami, a roślinami...
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-09, 21:50 1
Zgłoś
Prozac 2011-07-09, 22:22
hahaha obroncy pieskow z gumowymi palkami otyle swinie rzuccie sie na mnie i lapcie moje literowki jestescie jak gowno na bucie przykleicie sie i nie sposob sie od was uwolnic ale spokojnie mnie to nie rusza ba mnie to bawi!!!! idzcie na policje i zakapujcie mnie bo powiedzialem "pies to nie czlowiek" za to jest paragraf bo prawda w tym kraju kole w oczy hahaha
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-10, 2:11
Przynajmniej widać, kto na tym zdjęciu jest gejem.
Zgłoś
161ZT650 2011-07-10, 3:34
Teraz robisz z siebie jełopa tłumaczac mi czym jest pies jako zwierze domowe gdzie w poscie na który odpowiedziałem miałes co innego na mysli. Wcale też nie mówie tu o pokoleniu JP2 tylko JP nie zapomniałem wstawić dwójki, starsze pokolenie to są moi i Twoi rodzice.
Zgłoś
konto usunięte 2011-07-10, 12:06
brak slow... @prozac twoja stara na bank żałuje ze cie nie wyskrobała
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem