Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:01
Wiewór 2017-02-01, 20:36 2
To jest przykre, że normalne zachowania policjanta w Polsce to taka rzadkość, że aż pokazuje się je w mediach żeby ludzie się wzruszali. Może oni w końcu przestają być panami władzami a stają się rzeczywiście policjantami.
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-01, 20:46 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
InnyName 2017-02-01, 20:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
piotrFr 2017-02-01, 21:06 1
Zgłoś
łączemetale 2017-02-01, 21:25
I prawidłowo
Zgłoś
NogamiDoPrzodu 2017-02-01, 21:53 1
Tak na marginesie, bo nie wiem czy dziadek nie ma czegoś z psychiką, to nie rozumiem skąd u starszych ludzi w miastach ten nawyk przechodzenia przez jezdnię gdzie popadnie. Moja 80-letnia babcia, która urodziła się i całe życie spędziła na zabitej dechami wiosze wie doskonale, że przechodzi się na pasach i na zielonym świetle. Raz w życiu widziałem zwłoki w czarnej folii na asfalcie, była to starsza pani, która zrobiła to samo co pan na filmie, praktycznie w samym centrum mojego miasta.
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-01, 22:06 1
Zgłoś
zonk 2017-02-01, 22:12 1
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-01, 22:19
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-01, 22:40 1
Nie jestem żadnym prawnikiem itp. Ale jak czytałem podręcznik na kursie prawa jazdy to było napisane, że osoby niepełnosprawne lub mające trudności z poruszaniem mogą przechodzić przez jezdnię poza pasami pod warunkiem zachowania ostrożności, a z tego co mi się wydaje, Pan na zdjęciu jest emerytem tachającym siatę.

Pozdrawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-01, 22:40
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-01, 22:54
Zgłoś
kosmaty69 2017-02-02, 0:51 1
Zgłoś
Err501 2017-02-02, 10:49
...poniżej jest obrazek z reklamą gry gdzie napisano "Zanurz się w średniowieczu", czytając komentarze zastanawiam się, ale jak to? Jeszcze raz?
Zgłoś
kotka_w_piwnicy 2017-02-02, 20:17
Raz jeden byłam przesłuchiwana na policji, świadek ze mnie sprawy żaden, wezwano na sam koniec śledztwa, jak już im się opcje wyczerpały Policjant nie był ani miły ani niemiły, przesłuchiwał mnie nie ten prowadzący śledztwo, a jego kolega. Głównodowodzący powiedział parę zdań surowym tonem na temat kłamstw i w zasadzie tyle. Nie taki diabeł straszny jak go malują, choć wpływ na to miał fakt, że niewiele mogliby się od mnie dowiedzieć i dlatego nie było sensu naciskać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem