Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2012-04-03, 18:54 5
ksio napisał/a:

niech go tam zr🤬ają i zatłuką na śmierć za tego 13latka

trzeba było isc do normalnej pracy to by sie nie musiał użerać z kibolami

Ktoś musi nap🤬lać kiboli, a jak krzywda się stanie to wielki płacz. 13-latek pewnie spenerzony do tego stopnia że sam byś wp🤬l dostał od niego gdybyś szedł spokojnie chodnikiem.

Żal dzieciaka i tak bo w tym wieku jeszcze się nie myśli, ale trudno. Może podziękować kolegom za dobry przykład i to oni powinni przepraszać rodzinę za to że wciągnęli go w ten "sport" bycia kibolem.

A temu szkiełowi powinni wręczyć medal że wyszedł cało z tej nap🤬lany.
Zgłoś
Mar0 2012-04-03, 19:00 3
Powiedział - "Kto nie ryzykuje, nie pije szampana" ło k🤬a teraz to się faktycznie napije ale wody z klopa.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-03, 19:17 3
hahaha, znam to cały czas do tego wracam - kabaret jak sk🤬ysyn. argumenty zezowatego powalają na kolana
Zgłoś
macleod 2012-04-03, 19:43 4
solltys napisał/a:

@macleod

Ja p🤬le.

Piszesz poj🤬y kraj. A czy za granicą jest inaczej?

Nie wiem czy zagranicą jest tak czy inaczej. I średnio mnie to interesuje. Urodziłem się w Polsce, żyje w Polsce i pewnie umrę w tym kraju.
Ale jednocześnie oczekuje, że ten kraj będzie tworzył mi takie podstawy funkcjonowanie, żebym miał przeświadczenie, ze to co robię ma sens. A wykonując normalne codzienne czynności, ja mam wrażenie że ciągle ktoś mi rzuca kłody pod nogi i tylko czeka aż się wyp🤬olę. I tylko słyszę, że benzyna lada chwila po 6PLNów, emerytura pod 70-tkę, matka za uśmiercenie swojego dziecka i postawienie całej wojewódzkiej komendy na nogi dostaje za free, wczasy razem z mężem + nową chałupę i lada chwila będzie "celebrytką", no i do tego moja kasa z moich podatków idzie na utrzymanie takich "ludzi", jakich miałeś okazję obejrzeć na powyższym filmiku. I można by tak wymieniać i wymieniać bez końca...

Dla mnie Polska to poj🤬y kraj, i dodam, ze niestety wszystko zmierza w coraz bardziej poj🤬ym kierunku. Ale to tylko moje osobiste zdanie więc bez urazy
Zgłoś
VanBajer 2012-04-03, 20:31 2
Ja się pytam gdzie byli rodzice gnojek lekcje powinien odrabiać. siusiu paciorek i spać a nie smarkacz z palantownią do walki się nastawił. pl.wikipedia.org/wiki/Zamieszki_w_Słupsku_(1998)
Zgłoś
gin 2012-04-03, 22:24 1
ksio napisał/a:

niech go tam zr🤬ają i zatłuką na śmierć za tego 13latka

trzeba było isc do normalnej pracy to by sie nie musiał użerać z kibolami

Policjant to też praca. Zapamiętaj, że żadna praca nie hańbi. Kiboli trzeba nap🤬lać i zawsze będę to mówił. Jeżeli ten 13 latek był niewinny mówi się pech. Był w złym miejscu i o złej godzinie. Z drugiej strony jakim trzeba być bezmózgiem, żeby młodego samego na mecz puszczać? Nie mam dzieci ale jestem pewien, że przestrzegał bym przed ogniem i meczami bo jedno i drugie jest niebezpieczne. Polska źle podchodzi do tych debili ze stadionów (nie mam nic do normalnych kibiców). Kiedyś na mecze można było iść całą rodziną i czuć się bezpiecznie. Jak nie wierzysz zapytaj swoich rodziców jak było.
Zgłoś
Damain 2012-04-03, 23:11 1
Nie ma to jak git siedzący przy jednym stole z psem. I jeszcze sobie rozmawiają! Polskie 'dokumenty' niszczą.
Zgłoś
kidi1 2012-04-03, 23:36 8
ten gościu zezowaty sam sobie nie ufa, i jak gada to sam sobie w oczy patrzy.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-03, 23:49 3
@gin ,,Kiedyś na mecze można było iść całą rodziną i czuć się bezpiecznie. Jak nie wierzysz zapytaj swoich rodziców jak było." w dupie byłeś i gówno widziałeś. W porównaniu z tym co było np. w latach 90-tych dzisiaj na stadionach jest Wersal. No ale stereotyp się przyjął to niech jeszcze kilku napinaczy napisze że kibice to bezmózgi, debile, bydło. Ulżyjcie sobie bo tylko tyle możecie zrobić.

A sam pies który 14-latka zabił powinien pod ścianę trafić, zomowiec p🤬lony.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-04, 0:03 1
Zajebisty dokument. Leci piwo!
Swoją drogą, wie ktoś czy są inne części tego dokumentu?
Zgłoś
Numernabis 2012-04-04, 0:05
powinni rozj🤬 te k🤬e od razu a nie jakieś tam k🤬a pogaduszki i ploteczki, posadzili go z takimi rekinami i co ? za grosz ta k🤬a nie ma w oczach żalu. Jeszcze p🤬lony je przy stole.
Zgłoś
Lepal007 2012-04-04, 0:07 3
Co w ogóle robi pies u grypsujących ?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-04, 0:07
Rozumisz, nie?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-04, 0:07 5
@Kelt

No jasne. Kibice są grzeczni. Nic nie robią, tylko ciekawe czemu Policja nie nap🤬la na meczach siatkówki, ani koszykówki. Tylko po kilkaset Policjantów musi zabezpieczać mecze polskiej ligii. No, ale życia nie znasz, bo kibicujesz przez internet Barcelonie. Idź się przejdź z bojówkami Motora Lublin, Radomiaka Radom lub Arki Gdynia. Ciekawe czy oni po meczu chodzą na lody, czy się nap🤬lają i dym robią.
Zgłoś
Doktór 2012-04-04, 0:14 3
Kamyk5011 napisał/a:

@Kelt

No jasne. Kibice są grzeczni. Nic nie robią, tylko ciekawe czemu Policja nie nap🤬la na meczach siatkówki, ani koszykówki. Tylko po kilkaset Policjantów musi zabezpieczać mecze polskiej ligii. No, ale życia nie znasz, bo kibicujesz przez internet Barcelonie. Idź się przejdź z bojówkami Motora Lublin, Radomiaka Radom lub Arki Gdynia. Ciekawe czy oni po meczu chodzą na lody, czy się nap🤬lają i dym robią.

,,W sobotę, 10 stycznia 1998 r. ok. godziny 19.45, Przemysław Czaja wraz z dwustuosobowym tłumem kibiców wracał z meczu koszykówki"

źródło: pl.wikipedia.org/wiki/Zamieszki_w_S%C5%82upsku_(1998)

Więc nie p🤬l głupot. Chuligani to chuligani to przy jakim sporcie akurat nie ma znaczenia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie