Wywiad z policjantem na temat pracy policji (materiał ze strony Z. Stonogi)...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-03-28, 19:54
Może i tak, nie oglądałem całego tylko akurat przewinąłem na ten moment jak mówił coś tam o strażakach i pogotowiu.
konto usunięte
2015-03-28, 20:18
konto usunięte
2015-03-28, 20:56
Songo Master, zamknij morde internetowy napinaczu
konto usunięte
2015-03-28, 21:07
Przypomina mi się zaaz film Psy i rola Cezarego Pazury...
Pracę znajdzie na pewno. Czy zbyt głośne odejście jest próbą wybicia się? Nie będę wyrokował poczekamy zobaczymy.
Zrobiło mi się trochę szkoda, może do tych ludzi trzeba podchodzić z dowodem i pytać czy można jakoś pomóc w trudnej służbie "P"aństwu, Narodowi.
Podsumowując: Oklaski na stojąco za to co zobaczyłem. Co dalej zobaczymy.
konto usunięte
2015-03-28, 22:24
Nie no wszystko fajnie... Szkoda tylko, że wszyscy patrzą na Policję przez pryzmat trepów z prewencji, albo drogówki. Chłop połaził po mieście 3 lata i mu się nie podoba... Z tego co wiem ten wydział konwojowy to też zapracowany, jedziesz z punktu A do punktu B przewieść jakiegoś klienta. Fakt faktem, statystyka zabiję Policję ale chłop to pewnie zawiedziony że po trzech latach łazi z buta i bąki zbija...
Facet który ma odwagę się postawić i skrytykować chory system w który go wplątano, warto go posłuchać, warto zastanowić się nad tym co mówi. Facet powinien mieć 2k piw przynajmniej, ale niestety, dziś na głównej rządzi ciotowaty burak z nosem w dupie kolegi i bawół z poszarpaną torbą.
konto usunięte
2015-03-29, 1:17
System pracy policji wynika z budżetu państwa. Po prostu nie ma odpowiednich finansów aby policja mogła działać w sposób jaki przedstawia ten młody policjant. Obecnie policja musi zdzierać z obywateli gdzie tylko się da i za co tylko się da bo inaczej nie byłoby na premie dla komendantów, rzeczników itd.
POczątki rewolucji w Polsce?
konto usunięte
2015-03-29, 11:43
@Cavaleria
W dochodzeniówce też jest masa pojebów którzy wrabiają niewinnych ludzi na podstawie swojej słynnej intuicji.
konto usunięte
2015-03-29, 16:44
konto usunięte
2015-03-29, 21:17
Nie mam ochoty i czasu na durną dyskusje z człowiekiem, który wstawia film, którego nawet nie obejrzał. Ten policjant ma 3 lata służby z kawałkiem i koniec. Nie mówię że to źle, to po prostu fakt i swoim gadaniem tego nie zmienisz.
Poza tym, nie rób z niego idioty. Mając wypracowaną chociaż minimalną emeryturę, po prostu by na nią poszedł.