Tak nasi dzielni funkcjonariusze jeżdżą, a przecież mają świecić przykładem dla obywateli. Uprzedzając pytania to nie ja nie nagrywałem, filmik znaleziony na jednym z portali.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-20, 2:08
Gratuluje głupoty u nagrywających, chyba zapomnieli że te alfy mają kamerkę z tyłu i są jak na dłoni ; ) Poza tym, szkoda katować tego audika, jeszcze tłumik się przepali bo za dużo gazu leci...
konto usunięte
2014-03-20, 5:15
konto usunięte
2014-03-20, 6:37
W miejscowości Rogienice (podlaskie) nie ma na głównej drodze terenu zabudowanego. Jedynie ograniczenie prędkości do 70km/h.
konto usunięte
2014-03-20, 8:31
Żebyś Ty jeszcze miał samochód to może byś mógł gdzieś jechać !
konto usunięte
2014-03-20, 8:46
Ty się lepiej na droge patrz
konto usunięte
2014-03-20, 9:23
ta Alfa z tyłu też ma rejestrator ... wymowne "Dobra...starczy" na końcu może świadczyć o tym, że właśnie włączyli bomby i zatrzymali tego szeryfa hahaha
Psy jadą nie ekonomicznie więc wielkie JP.
konto usunięte
2014-03-20, 9:31