Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz Brexit się z iści , i brytole pokaża swoją twarz . Ameryka przy nich to będzie pikuś

Najlepszy glina z pierwszego planu. Pełna profeska. Skuje, usiądzie na skutym, pyk telefon i patrzy ile piwek już jest na sadolu.
Makster_26 napisał/a:
Bo na filmie widać krymuchów a nie krawężniki
Czekałem na ten komentarz. Ziomek mieszkający w UK swego czasu, opowiadał mi że tam policja się właśnie różni na takie byle NPC'ty, ubrane tak byś widział je z daleka, i coś co można nazwać właśnie krymom, (tu na filmie), ale oni bodajże jeżdżą oznakowanymi, czarnymi radiolkami.

Tych brytyjskich milicjantów to musiał Johnny English szkolić.
Znając uk policje to z Nerfami przybiegli
Ps. Tak wiem k🤬a to tazer.

Ps. Tak wiem k🤬a to tazer.
programista4k napisał/a:
ale spodnie to pedalskie mają
ale jak?, zaraz.. jak spodnie pedalskie?, ze co?, wkladasz i stajesz sie cieply na panow?, czy do kolarzy bijesz?? Jeans'u ze strech'em nigdy na dupie nie miales?!
Ee od jakiegoś czasu dostają bodycamy, pałki teleskopowe i tasery.. jest coraz lepiej
Jest kilka fajnych serii na judetubie, np Police Interceptors, gdzie sa fajne akcje z uk.

Jest kilka fajnych serii na judetubie, np Police Interceptors, gdzie sa fajne akcje z uk.
Tak na pierwszy rzut oka wygląda na wymianę z USA. Policjanci z wymiany nie strzelali, bo nie mieli z czego.
Macx83wwww napisał/a:
To jakiś fake przecież angielska Policja ,,musi" być przyjazna albo uciekać ..
Spokojnie, to pewnie tylko ćwiczenia tak na pokaz.
zzzz2 napisał/a:
Stawiam na ćwiczenia.
p🤬lisz pan, jakiś film kręca pewnie
Ależ piękna akcja panie Komisarzu...
podpis użytkownika
nie wszyscy muzułmanie to terroryści ale wszyscy terroryści to muzułmanie.
Na 100 zatrzyman 1 jest wlasnie takie które ledwo broni honor policji w UK
oni sa mega flegmatyczni ale chyba wole w ta strone policje niz sluzbistow co sie przyp🤬ola o co tylko jest mozliwosc oraz jeszcze o to co mogloby byc bo dlaczego k🤬a nie tak jak w Polsce...