👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten celibat to taka przykrywka dla ludzi by nie chcieli iść na księży

Najlepiej te "wartości" widać w życiu codziennym Polaków. Takiego kurewstwa, jak w polandii nie uświadczysz nigdzie indziej na świecie. Komentarze na sadolu, szczególnie te przepełnione miłością do bliźnich o innych poglądach czy kolorze skóry też są pisane przez młodych katoliczków - polaczków. Jeśli wy ze swoimi tysiącletnimi korzeniami jesteście tacy zdziczali, to aż boję się pomyśleć coby było bez tych wszystkich łask boskich i osobitej ochrony mamusi Jezuska, jakie tak hojnie a Polskę spływały przez ostatnie tysiąc lat.
A może wręcz przeciwnie - może byłoby normalniej. W końcu im ktoś więcej ma w gębie "wartości", tym bardziej zryty dekiel.
A może wręcz przeciwnie - może byłoby normalniej. W końcu im ktoś więcej ma w gębie "wartości", tym bardziej zryty dekiel.

Za lewicowe poglady gloryfikujace obce kultury i odmienne orientacje powinien byc odrazu sznur na pierwszej lepszej latarni lub drzewie.
nic sie nie zmienilo. no moze poza tym, ze papiezowi akurat teraz patrzy sie na rece

Postep dokonuje sie wtedy gdy ludzie daza do jakiegos celu, nie ograniczani durnymi zasadami, ale postepu dokonuja nie masy a pojedyncze jednostki ktore wybijaja sie z tlumu. A jakby nie spojrzec to lewica jest najbardziej za ujednoliceniem spoleczenstwa,za rownoscia, ochronie jednostek nie tyle slabych co niezdolnych do zycia w spoleczenstwie, oparta na krotkowzrocznych zasadach pozbawionych logiki, przykro mi ale malzenstwa homo, adopcje przez nich dzieci, parady i anarchia to jednak nie jest postep... O ile w polsce lewa strona dopiero zaczyna realizowac swoje pomysly, to w zachodniej europie rozpowszechnili je az za nadto. Piszesz o wojnie na bliskim wschodzie, a wiesz gdzie te ofiary wojny znajduja schronienie? W krajach EU zarzadzanych przez lewice, gdzie taki azylant ma wieksze prawa niz rdzenny obywatel, nie wspominam juz o socjalu ktory nierzadko przekracza pensje zwyklego tubylca...
Ja preferuje taki model zycia : egzystencja bez pomocy panstwa, oraz bez zbednych trudnosci z jego strony wraz z wolnoscia osobista konczaca sie tam gdzie zaczyna wolnosc drugiego czlowieka.
Lewe poglady : Wolnosc dla gejow,lesbijek,transow, tolerancja kosztem tradycji i godnosci,zwiekszanie podatkow i urzednikow, zwiekszanie pomocy panstwa i zarazem kontroli nad obywatelem.
A zreszta lewica, socjalizm, komunizm i wszystko podobne to najwieksze zlo na swiecie, ktorego krotkowzroczna wizja pomocy ludowi doprowadzila do najwiekszych katastrof w historii. Takze najwieksi zbrodniarze wywodzili sie z tych ideologii (Stalin,Hitler,Mao).
Popraw mnie jesli w czym sie pomylilem.
Ja preferuje taki model zycia : egzystencja bez pomocy panstwa, oraz bez zbednych trudnosci z jego strony wraz z wolnoscia osobista konczaca sie tam gdzie zaczyna wolnosc drugiego czlowieka.
Lewe poglady : Wolnosc dla gejow,lesbijek,transow, tolerancja kosztem tradycji i godnosci,zwiekszanie podatkow i urzednikow, zwiekszanie pomocy panstwa i zarazem kontroli nad obywatelem.
A zreszta lewica, socjalizm, komunizm i wszystko podobne to najwieksze zlo na swiecie, ktorego krotkowzroczna wizja pomocy ludowi doprowadzila do najwiekszych katastrof w historii. Takze najwieksi zbrodniarze wywodzili sie z tych ideologii (Stalin,Hitler,Mao).
Popraw mnie jesli w czym sie pomylilem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie