Wiem, że adaś, ale warto wrzucić

Kraje na "A" wg amerykanów w popularnym amerykańskim teleturnieju
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech zrobią dla tego typa zbiorczy bo ani on śmieszny ani to co pierdzieli o Amerykanach którzy dają mu prace, dach nad głowa, jedzenie i inne pierdoły na które nie mógł by sobie pozwolić w Polsce.
konto usunięte
2013-01-29, 15:43
@up To taki skrót myślowy. Nawet u nas mówiąc "wybieram się do Ameryki" mamy zazwyczaj na myśli USA, stosując okreslenie "Amerykanie" mamy na myśli mieszkanców USA.
konto usunięte
2013-01-29, 15:47
straatveger napisał/a:
Polishadam28 komentuje typowy teleturniej hamburgerów
polishadam? Polski Adam?
Słyszę hamburgera.. czyli nic :E
konto usunięte
2013-01-29, 16:47
Oni specjalnie podkładają takich debili aby widz czuł się mądrzejszy i to oglądał, dlatego np. 1 z 10 ma dość małą oglądalność, bo jest tam już wysoki poziom, zwykły Kowalski nawet nie wie o co chodzi.
@up Dokladnie. W Stanach podkladaja takich debili, zeby prowadzacy mogl potem po nich pojechac i wszyscy mogli sie posmiac. Jest nawet teleturniej gdzie dorosle osoby konkuruja z malymi dziecmi w wiedzy ogolnej i czesto przegrywaja - zawodnicy sa tak specjalnie dobrani. Wg nich teleturniej na tylko i wylacznie bawic, a nie bawic i uczyc.
"Przykłady totalnego debilizmu zwykłych AMERYKANINÓW". Aha. Przyganiał kocioł garnkowi
Nie lepiej było wrzucić sam filmik? -.-
konto usunięte
2013-01-29, 19:23
Facet może inteligencją nie grzeszy. za to kocha swój kraj będąc na obczyźnie i za to należy się beczka świeżej gorzałki.
Nie jest tak źle. Poszła Albania na pierwszy ogień. Niestety osoby ankietowane to przerosło.
koledze od familiady piwko a tego polaszka juz nie wrzucajcie