👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A ja muszę się wam przyznać, że trzymam jeszcze w szafie Ż__a i nie powiedziałem mu, że już dawno po wojnie... Póki płaci niech tam siedzi, ścierwo!

Widzę, poyebańcy, że pierwsi byście pomagali Hitlerkowi wysyłać Ż__ów do gazu. A za nimi wasze rodziny.
Po tym, co oni dzisiaj wyprawiają to ja bym mógł nawet pracować przy ich utylizacji. Jestem antysemitą, ale powiedzmy sobie szczerze - tylko pedały nie są antysemitami

tak, z przyjemnością. a ty sie zastanów kto był katem za komuny, w NKWD i w innych ciekawych instytucjach.
btw. hitler uważał polaków za bardzo inteligentną rasę, chciał po wojnie nawet ich asymilować.
btw. hitler uważał polaków za bardzo inteligentną rasę, chciał po wojnie nawet ich asymilować.

Po przeczytaniu powyższych komentarzy jestem za odcięciem dostępu do internetu obszarom wiejskim i podmiejskim.
P.S. Nie widzicie Ż__ów w dzień bo to oni robią kręgi w zbożu
P.S. Nie widzicie Ż__ów w dzień bo to oni robią kręgi w zbożu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie