👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żyjemy w tym debilnym kraju jak takie oszołomy, nic się nie zmienia nic nie idzie do przodu, wciąż ten sam syf mielony do orzygania, czerwone nosy w sejmie i wieczne kumoterstwo to wyznaczniki Polski na każdym poziomie. Jak widzie takiego Rostowskiego w sejmie to zwyczajnie odechciewa mi się żyć i nawet obczyzna staje się mi bliższa gdyż daje mi żyć!
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Parodia parodią, ale dlaczego zrobiono z Kaczyńskiego lewaka skoro używał tych samych ataków co Cejrowski?

lewactwo atakuje a tu palikot
to nie zarzut, to stwierdzenie stanu rzeczy

Sylarr napisał/a:
Główny zarzut przeciwko Korwinowi, Cejrowskiemu i Kolonko? Jesteś gimbusem!

femi666 napisał/a:
kraju w którym przedsiębiorca ma 50 kontroli i nie da się żyć
i pewnie z tego stresu przedsiebiorca zapomina przypadkiem pracownikom zaplacic pensji, i dla odreagowania musi sobie w zamian kupic co roku nowego mietka, zonie, synowi, corce i kochance

uciazliwe kontrole moze miec sklepikarz (co samo w sobie jest kurewskie) z niejasnego powodu a nie przedsiebiorca. zatrudniajacy kilku-nastu czy wiecej ludzi. chyba nie widziales jak takie kontrole sie zalatwia

trzeba zajebiscie podpasc zeby skarbowka czy inne urzedy sie solidnie dobraly do dupy facetowi. ale smialo dalej wierz w bajki o biednych gnebionych przedsiebiorcach ktorych rzad tlamsi

mare30ks napisał/a:
lewactwo atakuje a tu palikot
![]()
Palikut obyczajowo nie jest konserwatywny tylko skrajnie antypolski, a gospodarczo jest samozwańczym liberałem, ale i tak po programie jego partii widać że to zwykły socjalista jak reszta w sejmie.
mare30ks napisał/a:
![]()
Jak mamy tak debatować to stwierdzam stan faktyczny że jesteś pedofilem, r🤬asz gęsi i masz wodogłowie. Nie zaprzeczaj.

Sylarr napisał/a:
Palikut obyczajowo nie jest konserwatywny tylko skrajnie antypolski, a gospodarczo jest samozwańczym liberałem, ale i tak po programie jego partii widać że to zwykły socjalista jak reszta w sejmie.
no to sie zdecyduj albo jest liberalem albo socjalista

mare30ks napisał/a:
no to sie zdecyduj albo jest liberalem albo socjalista
![]()
To przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Jest samozwańczym liberałem, ale jego poglądy i program partyjny świadczą zupełnie co innego.
mare30ks napisał/a:
chociaz pewnie nie wlazi w dupsko jkm wiec bankowo socjalista
Poczytaj sobie czym jest socjalizm, czym on się charakteryzuje i od razu zobacz do której strony politycznej się go przypisuje, żebyś się nie burzył jak Kłamczyńskiego nazywają lewakiem.
Jestem ekspertę - walka była ustawiona
A tak na serio to piwko za pracę!

A tak na serio to piwko za pracę!

Dostałem wstrząsu obrzydzeniowego przy ataku Grodzką. Konwencja powinna tego zabronić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie