👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Rozumiem, że to Ci inżynierowie, nauczyciele i inni wykształceni imigranci uciekający przed wojną?

Po zobaczeniu tego filmiku aż do teraz mam mieszane uczucia. Mógłby być ktoś na tyle uprzejmy i wyjaśnić pewną kwestie, która mnie niezmiernie nurtuje, ponieważ nie jestem pewny jednej rzeczy.
To Saab 900 czy 9-3?
To Saab 900 czy 9-3?

bardzo dobrze postąpiła, bo na 100% by babe wywalili z auta i się pobawili swoim ogierem w niewłaściwej dziurce a potem chłopak (o ile ma) by ich rozjechał buldożerem
Bohaterka! Duma narodu!
Beczka, krata, cała cysterna zimnego piwka dla tej Pani! Wyjątkowo dobrze zachowała się opuszczając kuchnię!

za gw🤬t na Polce w ostatnich dniach, powinniśmy mieć dożywotnie prawo rozjeżdżania tych brudasów

Piekna SAABina
Pozdrawiam wszystkich Pilotów z sadola
(9-3 ss polift here)
@b0r000
ze starymi astrami też sobie radzi ;]

(9-3 ss polift here)
@b0r000
ze starymi astrami też sobie radzi ;]

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie