A idz pan w c🤬j z tymi dyskami hdd…
Już pewnie nie ma
Sprobój poluzować srubki w obudowie i przechył go , moze wtedy wypadnie?
W dupę to nie zdrada. A pedały mówią, że jeden raz to nie pedalstwo, a po trzecim razie się zeruje...
Tyle lat anala z żoną i nigdy jej dysk nie wypadł. Mam za małego czy coś robię źle?
To prawda, twoja żona lubi anala. Rozcwiczylem ci ja dlatego twój kikutek wchodzi jak w masło, nie dziękuj.

podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
To prawda, twoja żona lubi anala. Rozcwiczylem ci ja dlatego twój kikutek wchodzi jak w masło, nie dziękuj.
Aleś ty jest k🤬a mierny, zniknij.
No laska będzie miała przep🤬lone ładnie. Już na mediach społecznościowych i na linkedin skasowała profil swój. Bloga skasowała...
Pech, że ma takie niespotykane imię, że zapada w pamięć.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Poza tym gdyby rzeczywiście nigdy nie brała w dupę to nie czułaby przyjemności i nie pozwoliłaby na ostrą jazdę.
Baby zawsze muszą zrzucić z siebie odpowiedzialność i grać ofiarę.
Swoją drogą występowała w pewnym programie telewizyjnym gdzie stwierdziła, że " preferuje kontakt twarzą w twarz" -

zacząłem wpisywać w google LILIANN i zanim dodałem nawet A na końcu imienia to już mi google wyj🤬o całe jej imię i dwa nazwiska od razu jako pierwsze sugerowane chociaż wcześniej jej nie szukałem.
No laska będzie miała przep🤬lone ładnie. Już na mediach społecznościowych i na linkedin skasowała profil swój. Bloga skasowała...
Pech, że ma takie niespotykane imię, że zapada w pamięć.
Na wykopie o wiele lepsza imba jest. Zwłaszcza, że większość afer, które na sadola trafiały to właśnie dzięki wykopowi. Tam jej danej to pikuś przy tym co wyciekło później.
A jeszcze trzeba dodać, że w międzyczasie leci akcja z maturzystami i robieniu ich w ciula + projekt patostreamerów, który ma wrócić w każdej chwili.

podpis użytkownika
Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.Aleś ty jest k🤬a mierny, zniknij.
Japa leszczu.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Od samego falusa to by dysku chyba nie zaorał.... Musieli jeszcze do tego ksmasutrę albo inną niedoczytaną instrukcję podłapać

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !