👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc napisał/a:
Dziewczę ma rację. Większość kobiet w jej wieku powinna podnieść swój standard, zrobić studia lub jakiś kurs. Wtedy faceci zaczną się starać i świat pójdzie do przodu.
Kurs gotowania , szycia albo robienia skarpet na drutach i rękawiczek z jednym palcem

Sprawa jest prosta.
Facet oferuje 250 000 zł rocznie , mieszkanie bez spłacania kredytu , kilkuletni samochód i brak długów.
Bez mafii, narkotyków czy innego syfu.
Co musi zaoferować kobieta aby wymiana była uczciwa ?
Bo "dupę" to można mieć za 2000 zł i to czystą.
Facet oferuje 250 000 zł rocznie , mieszkanie bez spłacania kredytu , kilkuletni samochód i brak długów.
Dawniej mówiło się, że czekamy na ustawę o ogólnopolskim szczęściu i dobrobycie. Tylko ciągle nie napisali jej..
polakwrocek napisał/a:
Sprawa jest prosta.
Grubo poleciałeś z tym standardem życia. Taki to chyba reprezentują w PL jedynie lekarze po 40stce, ale ci z kolei albo już mają żony i dzieci, albo sami oczekują od kobiety znacznie więcej, jak bycie młodą bezrobotną cipą bez perspektyw, która pewnie nawet nie potrafi dobrze ugotować obiadu bez dostępu do internetu...
Jak czasami wchodzę na sriktoka to młode pokolenie (14-20 lat) bije takim podejściem do życia. Panny są roszczeniowi a młode wilczki na garnuszku u starych będą robić kariery. Współczesne social media wywalają poprzeczkę do niebotycznych granic. Dlatego panny szukają ideałów a faceci mają deprechę bo nie spełniają tych wymagań.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Rola kobiet w społeczeństwie stałe spada, czyżby zmywarki i inne AGD miało na to wpływ?
Ona Podnosci standar do jej Cipska;) wiec mniej bedzie chętnych . A tak szczerze to kobiety obrały obecnie strategie reprodukcyjną , Znaleźć jelenia a potem go zajebiać i skonsumować jego własność, a potem kolejnego Jeenia i tak do śmierci.. Jak można się przed tym obronić? Kolektywnie musimy doprowadzić do sytjacji w której kobiety będą w desperacji ekonomicznej, i nigdy nie będą mogły podskoczyć,,,,,,,,,, zacznijmy od zaprzestawania zatrudniania ich na kierowniczych stanowiskach!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie