Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-12-01, 13:10
Redneki z Cold Steel... Ci to mają zabawę.
Idioci. Raz, ze to kompletnie bezsensowne zabijanie- ani ryby nie wezmą, ani nie odzyskają "sprzętu", który potopią rzucając na prawo i lewo (o dziwo bumerangi nie chcą wracać). O zaśmieceniu wody nie wspomnę. Bezmyślni kretyni.
konto usunięte
2014-12-01, 21:43
konto usunięte
2014-12-01, 23:30
Bo są debilami. Miliony dolarów na jeden pocisk co zabija 3 arabów potrafią wydać. Ale już na odłowy "elektryczne" ich nie stać. Jeszcze by kupę kasy zrobili, gdyby to przerabiali na mączkę rybną.
Osobiście mam "folder", oraz tanto cold steel... szczerze? sprzęt BARDZO solidny, aczkolwiek szybko się tępi... lepiej dołożyć trochę kasy i kupić CRKT, albo jakieś swissy, typu wenger/ vitorinoux.