Z deka sadystyczne więc wrzucam. Generalnie ludzie, którzy myślą, że lwy z afryki chodzą do KFC oraz mięso w supermarketach rośnie na drzewach są proszeni o scrollowanie dalej.
masturbacja powoduje problemy ze wzrokiem
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bardziej debilnego tłumaczenia nie widziałem. czekam na filmik gdzie strzelają do autora tej wstawki, bo "lwy nie chodzą do KFC".
konto usunięte
2013-10-28, 7:45
Niech przyjedzie do mnie do miasta i odstrzeli z kilka tysięcy szkodników bo na przestrzeni 15 lat wróble można spotkać już tylko jak się w krzakach kryją.
konto usunięte
2013-10-28, 7:52
Jakoś żal mi tych wróbli, gatunek ten towarzyszył nam od tysięcy lat a teraz zwyczajnie zanika z wielu powodów. Wróbel nie ma dość sił by pozwolić sobie na wiecej niż kilka- kilkanascie minut stałego lotu na dobrą sprawę jest tak samo mieszkańcem farmy jak koty. Mimo to facet tępi je jak szkodniki a co daje tępienie wróbli, warto poczytać o walce z czterema plagami w chinach.
Liczyłem, że te koty...nie ma piwa
konto usunięte
2013-10-28, 9:20
masturbacja powoduje problemy ze wzrokiem.
haha yes that's a fake laugh asshole.
Zmniejszanie liter do wielkości swojego penisa pod wrzutką, powinno być karane.
konto usunięte
2013-10-28, 10:12
konto usunięte
2013-10-28, 10:26
piękny strzał milordzie
konto usunięte
2013-10-28, 11:50
konto usunięte
2013-10-28, 13:31
Jak takie z was p🤬deczki to mięsko też przestańcie jeść.
konto usunięte
2013-10-28, 13:45