Zanim się zaczął czaić na lisa pewnie się zaszczepił by nauczyć organizm walczyć z wirusem/chorobą. Nie bójta się

BongMan napisał/a:
Co wy, dałna macie? Zauważcie, że koleś nie ma nawet minimalnego zadrapania, lis prawie w ogóle się nie rusza i cały czas ma otwarty pysk i wywala jęzor. Stawiam, że oswojony. Jakby to był dziki lis to gryzłby i wierzgał jak poj🤬y, a koleś miałby łapy jak emo po zabawie żyletką. A do tego te dziwne zabiegi kamerą.
Ech...
Obrazek
A trzymałeś kiedyś tak psa? Nawet oswojony pies (lis dla idiotów przypomnę, że należy do rodziny psowatych ), jak będziesz chciał go unieruchomić to będzie się rzucał, ale po złapaniu go w ten właśnie sposób, nie może się ruszyć bo jego jedyna broń jest zablokowana, nie może zamknąć pyska bo by się udusił, a gość miał ślad po ugryzieniu na ręku.
Co do tematu to gość jest zdrowo p🤬lnięty, ale jaja to ma chyba tak wielkie jak reszta świata razem wzięta

Mam nadzieje, ze dostanie wscieklizny albo inszej infekcji.
Lis -- po nosie mozna poznac
Cytat:
Nie pokazali na przykład, czy to faktycznie lis, czy może lisica.
Lis -- po nosie mozna poznac

podpis użytkownika

Siemka sadole ostatnio zainteresował mnie pewien gościu a Mianowicie Andrew Ucles co prawda to nie murzyn który tańczy żeby dostać banana, ale osobiście sądzę że Bear Grylls przy nim ssie
Jak się nie podoba to wyp🤬olić.

Jak się nie podoba to wyp🤬olić.
Krokodyl Dundee, nawet zabawny
Bear Grylls to marny aktorzyna, stosując się do jego rad po tygodniu zdechniesz.

w c🤬j dobry typek.
australiczyk tak jak bush tucker czy irvin
australiczyk tak jak bush tucker czy irvin

Zajebisty typ, teraz czekam aż tak Ciapatych w Niemczech będzie łapał

Jak narzucił tą skórę na siebie i polował na tego kangura to myślałem że jebnę ze śmiechu, mina zrzedła jak jednak mu się udało, prze koleś.
A co do Bear Grylls'a, gówno a nie survivalowiec, wszystko nakręcone tylko po to aby kupować jego gadżety.
A co do Bear Grylls'a, gówno a nie survivalowiec, wszystko nakręcone tylko po to aby kupować jego gadżety.