📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:29
🔥
Wystrzał z jadącego auta
- teraz popularne
Bardzo dziekuje za wrzucenie tych filmów. Ktos wie jak sie nazywa łysy ateista z brodą? poczytał bym jego inne wypowiedzi, a co do "księdza" to powtarzał non stop 4 te same argumenty...
pozatym chyba Wermaht miał wyszyte na mundurach "GOT mit uns" ( Bóg z nami) co jednak świadczy ze jeden z tych 10 najwiekszych zbrodniazy na to przyzwalał, wiec poniekąd był wierzacy... droga dedukcji, moge sie mylic:)
pytanie o nazwisko niewazne, nie zauwazyłem ze było wyswietlane
pozatym chyba Wermaht miał wyszyte na mundurach "GOT mit uns" ( Bóg z nami) co jednak świadczy ze jeden z tych 10 najwiekszych zbrodniazy na to przyzwalał, wiec poniekąd był wierzacy... droga dedukcji, moge sie mylic:)
pytanie o nazwisko niewazne, nie zauwazyłem ze było wyswietlane
Combo: jaka znowu corka prezesa? Ta redaktorka jest w polsacie od samego poczatku jego istnienia. Owszem ciezko sie doszukac jakiegokolwiek prowadzenia ale mi takze ciezko sobie wyobrazic sensowne poprowadzenie takiej awantury. Nie bylo mowy o dyskusji z ciagle wtracajacym sie ksiedzem, ktory w zasadzie nie mial nic do powiedzenia.
swietny filmik
ten ksiadz faktycznie boi sie tej ksiazki!
malo merytoryczna ta rozmowa, bardziej jak granie w kosza na wfie w 6 klasie. wszyscy chce dotkac pilki a koles co umie grac nie ma szansy jej dostac bo nikt nie umie do niego podac. ciekawe ilu z nich trafi do NBA?
ten ksiadz faktycznie boi sie tej ksiazki!
malo merytoryczna ta rozmowa, bardziej jak granie w kosza na wfie w 6 klasie. wszyscy chce dotkac pilki a koles co umie grac nie ma szansy jej dostac bo nikt nie umie do niego podac. ciekawe ilu z nich trafi do NBA?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie