Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-01-31, 7:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Skupek 2010-01-31, 8:47 1
Tak czy siak, pod mur i rozstrzelać.
Zgłoś
putINssie 2010-01-31, 8:58 2
Prawda jest taka że jak by nie było to teraz sport jest na ostatnim szarym końcu. Mecze są traktowane jako popisywanie się przed sobą kibiców. Kto jaka ładną oprawę zrobi lub kto komu po meczu lepiej dokopie.
Normalny człowiek idzie kibicuje pośpiewa i wraca do domu, a norma wygląda tak wypić dwa trzy piwka, iść na mecz, podrzeć mordę bo inaczej nie nazwiemy tego, po meczu napić się bo
wygrali lub przegrali albo kibice przeciwnej drużyny mieli lepsze "coś" no i oczywiście bójki bo ktoś nie przyjmuje mojej racji do siebie i trzeba go przekonać.
I niech mi nikt nie mówi że to jest K... piękne.
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-31, 9:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-31, 10:21
Zgłoś
loras 2010-01-31, 10:35
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-31, 11:38 1
Loras, policja nie bije za to, że jesteś z jakiegoś klubu. A bicie pałą debili jest bardzo przyjemne- zwłaszcza że pały się używa w odpowiedzi na agresję i durne zachowanie.

I POWINNI JESZCZE STRZELAĆ JAK DO KACZEK- bezrobocie by spadło.
Zgłoś
loras 2010-01-31, 11:57 1
DAGFEN, w tym momencie pokazałeś mi, że wypowiadasz się na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia. Jeżdżę na mecze u siebie, na wyjazdy, i znam realia panujące na stadionach, nie raz oberwałem pałą właśnie za to, że jestem kibicem Lecha. Co do bezrobocia - kolejny stereotyp, zdziwiłbyś się, ilu ludzi dobrze sytuowanych jeździ na mecze. Bo dla większości kibicowanie to coś, czego nie uświadczyłeś, i nie uświadczysz.
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-31, 12:37 6
Zgłoś
Zdunkov 2010-01-31, 12:43 1
ta, niby na stadionach tego nie ma, ale nie wiem czy bym się w dł. włosach pojawił na trybunach.. ;]
Zgłoś
~Angel 2010-01-31, 15:44 1
Zdunkov napisał/a:

ta, niby na stadionach tego nie ma, ale nie wiem czy bym się w dł. włosach pojawił na trybunach.. ;]

co ma długość włosów do kibicowania, chyba nigdy nie byleś na meczu tylko nasłuchałeś się jakiś głupich opowiastek.

@DAGFEN policja nie prowokuje?
To mało widziałeś, szczególnie prowokacje kierowane są do kibiców przyjezdnych. Wielokrotnie na samo ostudzenie zapału kibiców już podczas drogi dochodzi do prowokacji ze strony policji. Często dochodzi do bezpodstawnego użycia siły (gazu) przez policję w której cierpią osoby postronne.

Oczywiście że jak widzę gówniarza z koszulką JP to sam bym z miłą chęcią wypłacił buta w mordę bo za co on może nienawidzić policji? Założył koszulkę i myśli że przykozaczy a gdy by doszło do jakieś sytuacji z policja to zesrał by się w galoty ze strachu.

Nikt nikogo nie zmusza do chodzenia na mecze i kibicowania, ale jak ktoś chociaż raz nie był to niech nie pisze bzdur.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2010-01-31, 17:24
Zgłoś
konto usunięte 2010-01-31, 17:47
Zgłoś
loras 2010-01-31, 18:38 1
DAGFEN, żeby pójść za coś siedzieć, musi być zebrany materiał dowodowy, na szczęście już nie jest tak, że do skazania wystarczą zeznania sąsiada. Co do kibolskich opowiastek jak to nazwałeś, to nie musisz w nie wierzyć. Ale wcale się nie dziwię, że nie wierzysz, skoro chłoniesz jak gąbką propagandę medialną na temat kibiców. Tak więc żyj dalej w swoim matriksie i nie chodź na mecze
Zgłoś
~Angel 2010-01-31, 18:46 2

podpis użytkownika

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem