podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmbiałe kaski robią laski
podpis użytkownika
better than you, bitch ;]teraz juz sie tego nie spotyka na stadionach
Ty chyba od dzieciństwa pałą dostawałeś i dlatego takie tanie hasła nosiszI to nie są kibice- to są kibole idioci wyjęci zza marginesu społecznego którzy to mają tak nasrane w głowach, że łopaty nie dostaną bo złamią. Pierdy w dupach się włączają i robią zadymy... Zwykli idioci bez przyszłości. I każdy kibol chcąc nie chcąc jest idiotą. Zaraz pewnie jakiś dresiarz wyskoczy albo fanatyk JP i powie, że policja prowokuje... Czym k🤬a? Wyglądem?
No i tak jak ktoś napisał na wstępie- kto z tym gównem NIGHTWISHA zmieszał![]()
Pozdrawiam i oddaję głos do studia.
podpis użytkownika
wolnyateista.pl/index.phppodpis użytkownika
wolnyateista.pl/index.phpta, niby na stadionach tego nie ma, ale nie wiem czy bym się w dł. włosach pojawił na trybunach.. ;]
podpis użytkownika
Loras, policja nie bije za to, że jesteś z jakiegoś klubu. A bicie pałą debili jest bardzo przyjemne- zwłaszcza że pały się używa w odpowiedzi na agresję i durne zachowanie.
I POWINNI JESZCZE STRZELAĆ JAK DO KACZEK- bezrobocie by spadło.
ta, niby na stadionach tego nie ma, ale nie wiem czy bym się w dł. włosach pojawił na trybunach.. ;]
podpis użytkownika
wolnyateista.pl/index.phploras i inni podobni, może mi jeszcze powiesz, że idą siedzieć za niewinność? Żałosne te kibolskie opowiastki- a nie takie bujdy już się słyszało- kwitując-
![]()
podpis użytkownika