📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:21

Nie straszcie! dzisiaj zamówiłem dla swojej baby nowego golfika ,może nie demon szybkości bo 1.6 tdi dsg
ale zabić może
ale zabić może

@jedrzej152 bo lepiej się za kimś pięć minut toczyć i psioczyć, że korki na mieście ale mieć niezwykle emocjonujący materiał do wrzuceni na YT
Oglądam i zastanawiam się ilu mężczyzn oglądając ten filmik powie " o kur** moje nr rejestracyjne i moja fura"
:

:

Ja tam dziennie robie 120km (pewnie zaraz się okaże, że średnia grupowa to milion) i jakoś większość spotykanych p🤬d i kretynów to osobniki męskie. Pewnie kobiety, jak widzą w lusterkach wasze ryje, postanawiają od razu się zabić i przy okazji was.

Ja tam nie klnę i nie denerwuję się jak widzę, jak ktoś przede mną(szczególnie kobieta) ma pewne kłopoty. Nawet jeśli wymusi, to poczekam, obserwuję z uśmiechem na twarzy co taki delikwent wyprawia. Każdy się kiedyś uczył, a Ci rajdowcy w BMW dziś się śmieją z kobiet na skrzyżowaniach, a jutro zawiną się na drzewie. Tak więc trochę więcej wyrozumiałości
... no chyba że chodzi o tych parkujących, jeśli ktoś zajmuje 2 miejsca parkingowe, to wtedy się rzeczywiście wkur%wi@m

Jestem kobietą i przyznaję, że czasami zdarzą mi się jakieś wpadki, ale prawo jazdy nie wygrałam w Laysach. Zdarza się to wszystkim, płci silnej również, ale jak kur*a patrzę na to, to tylko pod ścianę i rozstrzelać
. Większość cywilizowanych ludzi jak popełni błąd to przeprosi a te tępe c🤬y nie zrobią nic- bo przecież ja fantastycznie prowadzę.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie