Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
t................5 2015-12-12, 12:01 17
Ludzie czy was pop🤬liło do reszty? Z Warszawki jesteście, że macie taką zj🤬ą mentalność i że dla was taka jazda jest normalna? Sam kilkukrotnie doświadczyłem jak jakieś spedalone geje wymuszają pierwszeństwo bo albo mają służbowe auta albo jeżdżą jakimiś trupami i im nie zależy. C🤬j mnie strzela jak widzę takie coś i dobrze,że człowiek ma trochę instynktu zdrowego i zawsze wychamuje bo dba albo o swój samochód lub o swoich pasażerów... A później jeździ ci taka p🤬da i wymusza wszystkim...

Pozdrawiam normalnych kierowców
Zgłoś
Mateuszeek 2015-12-12, 12:13 5
Od miesiąca pracuję jako kierowca ciężarówki. Na firmie jest wszystko co potrzebne (duża firma, ponad 200 aut) wliczając w to warsztat i lakiernie. Wszystkie auta robi szef u siebie, a AC oczywiście jest. Nie ma wojny jeśli się przypadkowo zdarzy jakiś wypadek. Dlatego jak widzę wszystkich kierowców którzy wp🤬lają mi się pod samą maskę czekam aż kiedyś trafi się taki, który nie zdąży. P🤬le uciekać po rowach, osobówka odjedzie, a ja zostanę z zajebistym problemem. Jak mam możliwość walnę prawy kierunek niech osobówka sobie wyprzedzi i pojedzie, nie robi mi to frajdy, że jedzie za mną. Pozdrawiam ;>
Zgłoś
____ 2015-12-12, 12:49
gdzie to jest? mam do zrobienia zderzak i elektrykę w aucie, z miłą chęcią wykorzystam tylu dawców OC
Zgłoś
MADErrFAKErr 2015-12-12, 12:59
ja p🤬le, co za dzicz...
Zgłoś
smok 2015-12-12, 13:08
Johnny jakbyś nie lansował się tak wolno beta po mieście to może by Ci tak nie wyskakiwali
Zgłoś
K................n 2015-12-12, 13:22 3
Nie dość, że eksperci, to jeszcze zawodowi kierowcy rajdów WRC i/lub F1.
Zgłoś
k................M 2015-12-12, 16:15
Warto czasem wyskoczyć na miasto rozklekotanym trupem i zgarnąć darmowy hajs od takich pojebów
Zgłoś
Wielebny 2015-12-12, 17:11
Jak w Krakowie.
Zgłoś
crazyhavoc 2015-12-12, 18:28
ehhh obowiazkowo powinny byc w wyposazeniu auta srodki uspokajajace dla kierujacego, bo az sie zle patrzy
Zgłoś
soyel 2015-12-12, 20:39
pewnie jechał jakąś multiplą czy coś
Zgłoś
jamniczek 2015-12-12, 23:03
Araaab napisał/a:

A wymuszajcie sobie kobietki dalej, kiedyś trafi na Was mój znajomy który ma do roboty przód w lagunie...

Czy my się znamy?

podpis użytkownika

Marysieńko... Obudź Króla Jana!
Zgłoś