Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Polscy specjalsi na Wawelu
konto usunięte • 2013-05-26, 9:20
Długi, 14 minutowy pokaz Wojsk Specjalnych podczas wczorajszych uroczystości na Wawelu. Chłopaki pokazali klasę, szacunek dla specjalsów.

Jak ktoś reflektuję, to HD:
/watch?v=hTN3CPibvNg
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wasilij_S 2013-05-26, 18:13
kurde biedni... ja nawet za pieniądze bym do Wisły nie wszedł
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 18:25 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 19:47
Macary: Kolego, a może to nie są prawdziwi Specjalsi, tylko akurat rekruci tudzież szkoleni właśnie adepci na przyszłych komandosów ?

Weź Ty czasami pomyśl nieszablonowo i przestań wątpić w tych głównodowodzących, bo jednak wojska specjalne to im wychodzą
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-26, 20:10 2
@up
Wiem, że wojska specjalne mamy dobre, ale wcześniej nie było tego typu pokazów dla masowej publiczności.
Po za tym stojący na paradzie nie wyglądają na rekrutów. Dlatego wszyscy mają te śmieszne okulary, chociaż i tak za dużo to one nie zasłaniają.
Po prostu jednostki specjalne z natury powinny być cichociemne, działać z ukrycia, a coraz mniej mi się podoba co się tam ostatnio wyrabia.
Nawet zmniejszenie poziomu selekcji i zatrudnianie bezpośrednio z cywila zajeżdża z lekka próbą wepchnięcia plecaków do ściśle elitarnych jednostek.
Po ostatnich zmianach i scentralizowaniu wszystko pod jednego generała dzieje się tam coś niedobrego.
Ale to tyko mój punkt widzenia.
A jeżeli chodzi o specjalsów to mam i miałem do nich bardzo duży szacunek, w odróżnieniu od regularnego wojska, do którego miałem wątpliwą przyjemność być wcielony siłą jak zapewne, i gro starszych użytkowników sadola.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem