Wszyscy narzekają "jak im się c🤬jowo żyje", "Polska to biedny kraj", "c🤬jowe zarobki", "niema pracy", "wszystko drogie", "głupie społeczeństwo"a mimo to nadal głosują na ten c🤬jowy rząd.
Od początku swoich rządów nie stworzyli ani jednej ustawy na korzyść zwykłego obywatela. Same podatki i ograniczenia.
Nie liczą się z opinią ludności w Polsce.
Niezależne media w Polsce nie istnieją (może są ze 3 portale internetowe - to wszystko).
tusk z resztą swoich bandytów powinien zostać powieszony na najbliższym drzewie za zdradę narodu.
Zniszczyli całą Polską gospodarkę, rolnictwo leży, wojsko nie jest zdolne do obrony kraju, służba zdrowia = trup(chcesz się leczyć to idź prywatnie), szkolnictwo = kształcenie debili takich jak na zachodzi, zakłamywanie historii w sposób antypolski. Młodzi, wykształceni ludzie sp🤬alają z Polski aby więcej zarobić na zachodzie.
Społeczeństwo się starzeje, zamiast zachęcać młodych do robienia dzieci i pomóc im zdobyć mieszkanie i pracę aby mogli utrzymać rodzinę to oni promują na potęgę pedałów i feministki "bo to, bo tamto".
Wszech obecna w mediach walka z Polską tradycją i kościołem. Jeśli ktoś jest wierzący to niech wierzy, ale nie trzeba go gnębić na wszelkie możliwe sposoby.
żeby było mało tego wszystkiego przymierzają się do ściągnięcia do Polski 6 milionów ciapatych brudasów. Pytam się po c🤬j?
A najgłupszy z nich wszystkich jest rostowski(podatek od deszczówki, podatek od wiat, podatek od kostki brukowej, podatek katastralny, drogi naszpikowane fotoradarami.) Ja P🤬le!
Następne:
Katastrofa Smoleńska - ginie elita Polski w niewyjaśnionych okolicznościach. Tymczasowy rząd co powinien zrobić? Zabezpieczyć kraj. A tu słyszymy godzinę po katastrofie od sikorskiego "ewidentna wina pilotów", czarne skrzynki dziwnym trafem mają przerwę w rejestracji danych, kopacz "osobiście nadzorowałam z ruskimi ekspertami sekcje zwłok, wszystko przebiegło profesjonalni", co się okazało? nie wiadomo gdzie jest jakie ciało, po ekshumacji w jednym z ciał znaleziono kawałek samolotu.
Wrak samolotu zostało dokładnie umyty środkami żrącymi i porozcinany tak aby jak najszybciej uległ warunkom pogodowym. Ja się pytam o co k🤬a chodzi? Dlaczego ten rząd jest taki nieudolny.
A do tego wszystkiego seria przedziwnych samobójstw i wypadków, w których giną ludzie związani ze smoleńskiem i przeciwnicy PO.
Brak niezależnych i niezawisłych sądów( za zwykłego skręta można dostać zawiasy, jesteś kibicem, masz szalik to jesteś przestępcom i kibolem. Idziesz na marsz niepodległości możesz dostać wp🤬l od niemców, a jak się bronisz to cie złapie policja i jeszcze wyrok dostaniesz.
Brunon K. zamachowiec, terrorysta grzmią politycy i media, ale o tym że przez ponad rok 6 agentów ABW namawiało go i pomagało mu załatwić broń i całą resztę materiałów to nie usłyszymy w telewizorku.
Generał Petelicki - "pijak, narkoman i psychol" krzyczą media. "Zastrzelił się." Okazało się że Generał dostał 5 kulek w głowę i jedną w klatkę piersiową, ale o tym nie słyszymy nic.
Wszystko jest podejrzane że ja p🤬le.
A Ci j🤬i idioci pójdą i tak zagłosują na ten p🤬lony rząd, a jak ktoś ich zapyta dlaczego to powiedzą "że w tvn powiedzieli że kaczor i cała reszta są głupi i żeby głosować na tuska". K🤬a!!!
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."